Una vegada més, les entrevistes que fa Elisenda Carod a l'Està passant a diferents famosos van deixar de regal alguna perla inesperada en forma de confessió per part del convidat. Aquest cop li va tocar a Albert Om, el "gendre preferit de Catalunya", com el va batejar Toni Soler, amb permís de Toni Cruanyes. Un Toni Soler que durant una època van ser cosins al Malalts de tele, on Om va deixar una clara mostra del tarannà pausat i tranquil de que té fama. Mirin com va anar el primer dia del mític programa:

Després d'allò, el periodista i presentador de Taradell ha fet de tot, i sempre amb èxit. Com aquell El convidat enyorat a TV3, nova versió de La casa dels famosos on Om agafava la maleta i anava a passar un parell de dies a casa d'algun famós. Carod el va posar en el compromís d'haver-se de mullar i dir a casa de qui va dormir pitjor, qui cuinava més malament o qui tenia la decoració com un quadre cubista... Premi per Jordi Pujol i Ada Colau:

On no consta que passés cap cap de setmana, ni una nit, tot i que ho va intentar, va ser a casa d'Emma Suárez. La meravellosa actriu espanyola, una de les més destacades de la seva generació, ídol per a molts, i intèrpret de pel·lícules mítiques especialment durant la dècada dels 90: La ardilla roja, Vacas, El perro del hortelano, Sobreviviré i tantes altres.

emma suarez

Emma Suárez

Un dia, quan Om presentava i dirigia L'hora del pati en la seva primera etapa a RAC1, entrevistador i entrevistada van tenir feeling. Quan va acabar la conversa, fora de micros, Suárez li pregunta: "¿Qué haces, tú? ¿Bajas o te quedas?". Om, passerell, li va dir que es quedava. I quan ella ja marxava sola, un dels col·laboradors que tenia aleshores, Màrius Carol, es va indignar: "Què no veus que t'ha dit que baixis?? Baixa!!". Om li va fer cas. "Baixem en ascensor, quinze plantes, em va donar temps de dir-li: ¿quieres ir a tomar una caña?".

om suarez

Albert Om i Emma Suárez / TV3

La canya, la que li va tirar Om a Suárez. on? Al Restaurant La Oca, que hi havia a la plaça Francesc Macià, al costat dels estudis de RAC1. La cosa anava bé..., però es va esguerrar. "Seiem a la barra, una mica romàntic... I tot d'una s'obre la porta i apareix una dona amb els braços oberts cridant 'Home! El mata-rucs d'honor!!!"... es tractava d'una senyora de Solsona, on Om havia estat proclamat Mata-rucs d'Honor al Carnaval. Om havia estat mata-rucs i la dona, mata-rotllos

Llàstima que no hagués aparegut Màrius Carol novament per posar ordre i endur-se a la veïna inoportuna de Solsona ben lluny.