Albert Castillón, periodista català i número 2 de Susanna Griso a Espejo público, va ser ahir un dels encarregats de llegir el manifest de la concentració anti-catalana a la plaça Colón de Madrid. Entre crits de “Viva España” i “Golpistas a prisión”, Castillón va acompanyar els dirigents polítics de la dreta extrema i l’extrema dreta espanyoles. Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal, de cara al sol que s’escolava entre els núvols de Madrid, per escoltar atents les proclames anticatalanistes de Castillón i els seus companys María Claver i Carlos Cuesta, columnistes del diari ultra OKDiario.

albert castillon TVE

TVE

Però tots tenim un passat. Albert Castillón, també. I ja hi ha qui furga per trobar-li algun drap brut. A la xarxa l’acusen de canviar-se la jaqueta política segons convingui, per interès: “Al 2005 eres simpatitzant d’ERC i ara vas de patriota espanyol”. El mateix usuari que vol deixar-lo en evidència, denuncia també que el col·laborador de Susanna Griso li va comprar una casa “pagant 60.000 euros en negre” i li diu “estafador”.

En Castillón ho nega i es limita a titllar el noi de “mentider”. Seria possible que el periodista que ara comparteix a la xarxa propaganda antiindepe i retuiteja continguts com “me molesta toda la mierda amarilla” fos sobiranista i republicà, en el passat?

D’Enric Millo ja ho deia en Joan Puigcercós, que quan el van fer fora d’Unió va picar la porta d’ERC, abans d’anar a petar al PP. La vida dona tantes voltes que encara veurem l’Albert Castillón renegant de les manifestacions espanyolistes i demanant la llibertat dels presos polítics catalans a les portes del Tribunal Suprem.