La quota catalana, espanyolista i antiindepe de la manifestació ultra de la Plaça de Colom a Madrid vol "casito". Albert Castillón ha tret el caparró des de la irrellevant i fatxa Radio Inter (l'antiga Intereconomía) aprofitant l'atropellament de la inhabilitació del MHP Quim Torra. Les mobilitzacions contra la decisió del Suprem, en la que va haver llançament de caps de porc als Mossos d'Esquadra per part d'alguns manifestants, han provocat un nou deliri, signant una excrescència "pata negra": els CDR són "nazis". Aquest és el disbarat del periodista.

albert castillon mani antidialeg colon EFE

Albert Castillón mani ultra Colom Madrid - EFE

No és la primera vegada que Castillón es passa de frenada. Un costum que va provocar que Susanna Griso li tallés el coll, acomiadant-lo d'Espejo Público. Cert que la seva existència era trista, i només servia per fer d'home anunci abans de cada pausa. La seva vena hiperespanyolista l'havia convertit en un moble molest i problemàtic. Normal. Un personatge que frivolitza amb la barbàrie nazi per atacar l'enemic indepe és nociu per a qualsevol ecosistema, entorn o mitjà que l'aculli. A Radio Inter passa desapercebut, i per això intenta posar-se de puntetes per que el vegin els més exaltats del país. O el que és el mateix: passar del Titànic Ciudadanos a VOX, "la fuerza nueva". La bajanada de l'Albert li passa factura, i rep de valent.

albert castillon colon sexta

Albert Castillón mani Colom La Sexta

Ja està, Albert, ja t'has divertit i t'hem dedicat 2 minuts valuosos del nostre temps. Torna't a la cova. Potser et trobes amb més d'un neonazi, dels de debò.