El moviment Tabàrnia, encapçalat per Albert Boadella, ha tornat a representar un dels seus espectacles miserables: El de ridiculitzar, frivolitzar i menystenir els 9 presos polítics catalans que esperen sentència després de més de 20 mesos de calvari. Els unionistes, encapçalats pel seu líder, omplien les xarxes amb missatges enfurismats per la detenció de 7 ultres (que integren un "comando antiindepe" conegut com Justicieros Nocturnos) per realitzar accions vandàliques davant de domicilis de mossos, alcaldes i institucions públiques. Entre tots ells, per cert, hi havia un "àngelet" que es va manifestar juntament amb Inés Arrimadas, Santiago Pulido​. La detenció de tots ells va fer reaccionar Boadella, i tot seguit, a la caterva de seguidors que arrossega, clamant pels seus "presos políticos".

toni canto i boadella

@tonicanto1

Els detinguts han quedat en llibertat després de declarar al jutjat de Girona, però la seva alliberació no ha calmat pas els ànims ultres, que han redoblat els seus atacs: A xarxes socials i als carrers de Catalunya.

L'exhibició d'immoralitat tabarnesa ha estat rebuda amb desdeny però també amb indignació

Tabàrnia en estat pur: La comèdia de la intransigència i la catalanofòbia més radical, auspiciada pel ressentiment i el despreci.