Descarada campanya ultra al plató de Sálvame per condicionar la final de Supervivientes. Entre els finalistes del reality de l'illa hi ha un guàrdia civil, Jorge Pérez, famós per fer de model en hores lliures, i Albert Barranco, l'únic català a qui Kiko Matamoros ja qualifica sense pudor de ser "independentista". Si ho és o no, tant els fa perquè dins el programa no ha emès cap proclama política, però Kiko com Mila Ximénez, són dos dels ultradretans de Sálvame que no amaguen el seu odi contra l'independentisme. Aquest dilluns es pronunciava Kiko:

kiko t5

Telecinco

Kiko Matamoros: "Un duelo apasionante el jueves entre un independentista y un guardia civil. Tiene su miga". Laura Fa: "Qué tendencioso eres de verdad. Yo creo que va a ganar Barranco". Matamoros: "Yo creo que no, la Guardia Civil manda mucho". Els dos finalistes a mata-degolla. Albert Barranco fa més cara de bon noi i no necessita armes per defensar el que creu just, com votar un referèndum o condemnar els abusos policials. Mentrestant, Jorge Pérez desfila en banyador.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBERT BARRANCO (@albertbcomas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Pérez (@jorgeperezdiez) on

guardia civil model gtres

GTRES

Divendres passat va començar l'estratègia repugnant de Telecinco en la boca de Matamoros: "Que no sigan con la tabarra que Barranco es independentista, es un derecho que le pertence, no se le va a juzgar por sus ideas. Si su familia es independentista está en su derecho". Lydia i el presentador deien "Sois lo peor, no se sabía que era o no independentista pero ahora lo estáis haciendo público". La vella tàctica de fer pública una cosa per estigmatitzar algú davant l'Espanya més fatxa i cutre fent veure que no es condemna. L'Albert es manifesta els 11 de setembre com tants catalans:

ALBERT IN 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBERT BARRANCO (@albertbcomas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBERT BARRANCO (@albertbcomas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBERT BARRANCO (@albertbcomas) on

Contra les campanyes catalanòfobes de Telecinco només hi ha una resposta possible: que Albert Barranco guanyi Supervivientes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat