Alba Flores és la gran revelació dels darrers anys a la televisió, sense cap mena de dubte. L’actriu madrilenya va començar a la petita pantalla fent papers menors en algunes sèries com ‘El comisario’, ‘El tiempo entre costuras’ i ‘Cuéntame cómo pasó’. Tot i que les dues produccions que l’han dut al cim de la seva carrera interpretativa han estat ‘Vis a vis’ i ‘La casa de papel’. És evident que l’Alba ha heretat les dots artístiques del seu pare, el famosíssim cantautor Antonio Flores. La mare, en canvi, no és tan coneguda.

alba flores ana villa mare gtres

GTRES

Ana Villa és una productora teatral. La mare d’Alba Flores ha volgut tenir sempre una vida discreta i s’ha mantingut normalment al marge dels mitjans de comunicació, tot i que és una de les grans defensores de la seva filla pel que fa la seva carrera a la televisió.

ana villa gtres

GTRES

La mare d’Alba Flores es va casar amb Antonio Flores en una cerimònia civil que es va fer a Madrid el 19 de març del 1986. Set mesos després, a l’octubre del mateix any, va néixer la primera i única filla del matrimoni. I malgrat que va ser un dels grans suports del seu home quan va caure a l’infern de les drogues, Ana Villa se’n va separar pocs anys més tard.

lola antonio flores gtres

GTRES

La vídua d’Antonio Flores sempre ha estat unida a la família del seu marit, per molt que se n’acabés separant. L’Ana Villa i el cantant van continuar tenint una molt bona relació després de la seva ruptura, tot pel bé de la nena; i això va fer que mantingués els vincles amb la resta dels Flores. Fins a l’actualitat, 25 anys més tard de la mort del cantant per una sobredosi.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat