La col·laboració d’Alba Carrillo a Sálvame està deixant molts titulars. Fa poc que ha començat la seva nova secció, però la polèmica la persegueix. Aquesta setmana ha estat un micròfon obert el que li ha jugat una mala passada, deixant anar un titular sense adonar-se -en teoria- que l’escoltaven.

Alba era l’encarregada d’anar a cobrir la desfilada de Women’secret, on va coincidir amb l’exparella del pare del seu fill, Elsa Pataky. L’actriu va tenir una relació de quatre anys amb Fonsi Nieto, i Carrillo ha assegurat que no va ser idíl·lica.

Quan creia que el micròfon no estava obert, va deixar anar la bomba: “Elsa s'haurà portat molt malament amb la meva exsogra... La germana de Fonsi em deia unes coses sobre ella que Déu n'hi do”. Quan van treure l'àudio, va assegurar que pensava que no s’estava gravant. Ara bé, és coneguda per tots la ràbia que té al pilot, amb la qual cosa no estranya que aprofités l’ocasió per comentar tot el que sabia al respecte. 

Elsa Pataky i Alba Carrillo  telecinco

La presumpta enemistat de Pataky amb la seva exfamília política vindria provocada per l’origen de la madrilenya. La seva mare és romanesa, amb la qual cosa Elsa té ‘Medianu’ com a cognom. Això no agradaria -sempre segons Carrillo- la mare de Fonsi, qui hauria evidenciat el seu rebuig: “Ve de no sé on, eren unes mortes de gana”. A més a més, va deixar entreveure que la ruptura de Fonsi i Pataky hauria tingut aquests motius racistes com una de les causes. Una mala maror familiar que hauria pogut amb ells. 

És cert el que va explicar Carrillo? O ha estat un artifici per tornar a criticar la família de Fonsi Nieto?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat