Feia temps que no sabíem res d'ella, però sembla que a l'Alba Carrillo se l'ha acabat la tranquil·litat. I mira que la jove no perd el temps, passant el cap de setmana a Sardenya acompanyada pel seu fill i intentant desconnectar durant unes hores. Una tasca força complicada, ja que l'exparella de Feliciano López va cridar força l'atenció amb el seu últim repte estètic: Tenir el cul de Kim Kardashian. Per assolir un pompis XXXL, Carrillo no haurà d'incrementar l'aport calòric ni posar-se implants, no. Ella ha descobert una tècnica miraculosa gràcies a un especialista en la matèria, que l'apujarà el cul amb un tractament que la televisiva ha promocionat a xarxes. "L'apujarà", atenció al temps verbal. Perquè de resultats efectius, ni rastre, tot i l'esforç de Carrillo mentre enregistrava el vídeo (una joia, per cert)

Alba Carrillo culo Kardashian 2 @youtube

@clinicas diego de leon

Kim Kardashian cul @kimkardashian

L'Alba, que no passarà a la història per la seva "flema britànica", ha reaccionat davant de la col·lecció de mofes que ha patit a xarxes: "Machistorros" ha estat la paraula escollida per definir a "aquellos que me dicen que me opere el cerebro" en comptes del cul. Un cul que curiosament, tot i "las maravillas de la ciencia" de les que parlava al vídeo, segueix tan bé o tan malament com abans del miracle. No s'ha mogut un centímetre. De fet, ni l'ensenya a les fotos. I mira que ella n'és d'ensenyar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con mi 🐣 y con 👵🏼 navegando por #Cerdeña 🛥 . Cada vez que vemos 🐠🐟🐠, me acuerdo de S🔥V y me entra hambre😜 #verano2019AlbaCarrillo _________________________________ Posdata: Gracias por vuestros mensajes pero no me he operado, es un tratamiento estético, se explica claramente en el vídeo. Se aplica calor para generar colágeno, es radiofrecuencia. NO una operación. Y del pecho tampoco, es el mío de siempre ( por eso engorda o adelgaza conmigo😉) _______________________________________ Para los que me dicen que me opere el cerebro y que estudie: No se puede sino vuestras madres y/o padres hubieran invertido en ello para vosotros (machistorros) y sigo con mi carrera en octubre porque aprobé todo en junio...🤣 Mientras tanto...a nadar que hay muchos peces en el mar🥳 _______________________________________ Por cierto☝🏼Me está encantando la casa de papel de @netflixes ( Vivan las producciones Españolas🙌🏼)

A post shared by Alba Carrillo (@albacarrillooficial) on

Comentari Alba Carrillo Cul @albacarrilloComentari Alba Carrillo Cul @albacarrillooficial

Alba Carrillo@albacarrillooficial@albacarrillooficial

Sigui com sigui, amb cul Kardashian o cul Carrillo, (o amb pits naturals o operats) l'Alba s'ha assegurat tenir uns quants dies de xivarri a xarxes. I a preu zero, gràcies a l'esmentada promoció de l'incert tractament. Aquest és l'únic resultat contrastable del tractament del doctor maravella. La resta l'haurem d'anar examinant durant aquest estiu.