Feia temps que no sabíem res d'ella, però sembla que a l'Alba Carrillo se l'ha acabat la tranquil·litat. I mira que la jove no perd el temps, passant el cap de setmana a Sardenya acompanyada pel seu fill i intentant desconnectar durant unes hores. Una tasca força complicada, ja que l'exparella de Feliciano López va cridar força l'atenció amb el seu últim repte estètic: Tenir el cul de Kim Kardashian. Per assolir un pompis XXXL, Carrillo no haurà d'incrementar l'aport calòric ni posar-se implants, no. Ella ha descobert una tècnica miraculosa gràcies a un especialista en la matèria, que l'apujarà el cul amb un tractament que la televisiva ha promocionat a xarxes. "L'apujarà", atenció al temps verbal. Perquè de resultats efectius, ni rastre, tot i l'esforç de Carrillo mentre enregistrava el vídeo (una joia, per cert)

Alba Carrillo culo Kardashian 2 @youtube

@clinicas diego de leon

Kim Kardashian cul @kimkardashian

L'Alba, que no passarà a la història per la seva "flema britànica", ha reaccionat davant de la col·lecció de mofes que ha patit a xarxes: "Machistorros" ha estat la paraula escollida per definir a "aquellos que me dicen que me opere el cerebro" en comptes del cul. Un cul que curiosament, tot i "las maravillas de la ciencia" de les que parlava al vídeo, segueix tan bé o tan malament com abans del miracle. No s'ha mogut un centímetre. De fet, ni l'ensenya a les fotos. I mira que ella n'és d'ensenyar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con mi 🐣 y con 👵🏼 navegando por #Cerdeña 🛥 . Cada vez que vemos 🐠🐟🐠, me acuerdo de S🔥V y me entra hambre😜 #verano2019AlbaCarrillo _________________________________ Posdata: Gracias por vuestros mensajes pero no me he operado, es un tratamiento estético, se explica claramente en el vídeo. Se aplica calor para generar colágeno, es radiofrecuencia. NO una operación. Y del pecho tampoco, es el mío de siempre ( por eso engorda o adelgaza conmigo😉) _______________________________________ Para los que me dicen que me opere el cerebro y que estudie: No se puede sino vuestras madres y/o padres hubieran invertido en ello para vosotros (machistorros) y sigo con mi carrera en octubre porque aprobé todo en junio...🤣 Mientras tanto...a nadar que hay muchos peces en el mar🥳 _______________________________________ Por cierto☝🏼Me está encantando la casa de papel de @netflixes ( Vivan las producciones Españolas🙌🏼)

A post shared by Alba Carrillo (@albacarrillooficial) on

Comentari Alba Carrillo Cul @albacarrilloComentari Alba Carrillo Cul @albacarrillooficial

Alba Carrillo@albacarrillooficial@albacarrillooficial

Sigui com sigui, amb cul Kardashian o cul Carrillo, (o amb pits naturals o operats) l'Alba s'ha assegurat tenir uns quants dies de xivarri a xarxes. I a preu zero, gràcies a l'esmentada promoció de l'incert tractament. Aquest és l'únic resultat contrastable del tractament del doctor maravella. La resta l'haurem d'anar examinant durant aquest estiu. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat