El fenomen Aitana no deixa de créixer, fins al punt que la cantant de Sant Climent de Llobregat ja s’ha atrevit a fer el salt de la música a la literatura i avui, Diada de Sant Jordi, serà a Barcelona signant el seu llibre ‘La tinta de mis ojos’.

aitana llibre chance

CHANCE

Però abans d’aterrar un altre cop a Catalunya, Aitana ha gaudit de la Setmana Santa a Lanzarote. L’artista ha estat de viatge a les Canàries amb el seu nòvio, Miguel Bernardeau, que és també el fill de l’actriu Ana Duato i amb qui fa uns dies la vam veure petonejant-se apassionadament pels carrers de Madrid. Aquelles imatges i les fotos que l’extriunfita ha compartit aquests dies al seu compte d’Instagram amb en Miguel, confirmen una relació sobre la qual cap dels dos encara no s’havia pronunciat.

aitana miguel bernardeau instagram

@aitanax

Tot i que la foto que realment ha fet embogir la xarxa no és cap de les que Aitana ha compartit amb el seu nòvio, sinó una d’ella tota sola a la platja. D’esquenes, amb una mà al cap acaronant-se els cabells i ensenyant el cul als seus seguidors, que al·lucinen amb el banyador ajustadíssim que porta la seva estrella preferida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uhhhhh

A post shared by AITANA (@aitanax) on

La foto més explosiva d’Aitana ha rebut ja més de mig milió de likes i una allau de comentaris traduïda en milers de comentaris dels fans, que perden la xaveta amb la cantant catalana.