Les mostres de suport i empatia cap a la diputada Aina Vidal inunden les xarxes socials. Afortunadament, vivim en un món molt més humà que el de Miguel Ángel Ibáñez, regidor de Cs a Gavà, tan inoportú com insensible i incendiari. La barcelonina, membre d'En Comú Podem i amb escó al Congrés dels Diputats, va anunciar que pateix un tipus de càncer "raro, estès i agressiu". La onada solidària (amb execrables excepcions) ha colpit i omplert d'esperança, forces i il·lusió la barcelonina, que s'enfrontarà a la malaltia amb la moral ben forta. Vidal ha volgut agrair tots aquells que li han dedicat missatges d'optimisme i ànims. 

Aina Vidal ECP ACN

ACN

"No se si l’amor cura, però avui em sento com si fos un dia de ple estiu". Aquestes commovedores paraules han tornat a emocionar els internautes de Catalunya i de l'estat espanyol, bolcats en un moment tan complicat. La maleïda malaltia​ serà dura, però haurà de lluitar contra milers de persones que no la deixaran sola, que s'han passat el dia de Reis recordant-li que els té a la seva disposició.

Aina Vidal 0 congres @AinaVS

Aina Vidal congrés @AinaVS

Des d'EN Blau ens afegim a l'onada solidària amb la gracienca, cridant ben fort un desig compartit per la bona gent: Sí que es pot. I podràs, Aina.