Entre tanta foscor provocada pel coronavirus, una notícia que aporta llum i vida en uns moments tan complicats com els que està vivint tot el país. La pandèmia ha trasbalsat les vides de tothom, confinats a casa sense sortir i canviant la manera de viure fins ves a saber quan. Però la vida continua. Hi continua havent, per exemple, embarassos i dones que aquests dies surten de comptes. És la situació en la qual es trobava l'Aina Mallol. Fins ara. Perquè l'Aina acaba de ser mare.

aina mallol castells

@ainamallol

Ex cap de la colla castellera dels Xicots de Vilafranca durant cinc anys, vinculada al món dels castells des de fa més de vint i dissenyadora gràfica de professió, la mallorquina és la copresentadora del programa de TV3, Obrint plaça, amb tota la informació castellera que cal, al costat de l'actor Biel Duran:

aina mallol obrint plaça

TV3

aina mallol obrint plaça2

TV3

Sota la seva direcció, els Xicots de Vilafranca van aconseguir per primera vegada carregar i descarregar castells de nou. I ara, ella ha aconseguit abraçar el seu segon fill en mig de la crisi pel coronavirus. Perquè l'Aina acaba de ser mare per segona vegada, tal i com ella ha informat a través de les xarxes socials:

Felicitem l'Aina, pel naixement del petit Guiu i per tenir la sensibilitat i el commovedor detall de compartir un moment com aquest amb d'altres dones que estiguin embarassades i que estiguin temoroses pel moment actual, així com per recordar l'enorme tasca que està fent el personal sanitari d'aquest país.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat