El programa Ahora caigo que presenta cada dia Arturo Valls a Antena 3 fa temps que té els espectadors plantats davant el televisor, fidels a l'humor absurd i hilarant del seu presentador i a la pròpia dinàmica del concurs: preguntes entre un participant al centre de plató contra uns aspirants que l'envolten. I el que falli, cap al pou quan se li obri el terra als seus peus:

arturo valls caiga quien caiga2

arturo valls caiga quien caiga

Arturo Valls, 'Ahora caigo' (Antena 3)

arturo valls caiga quien caiga3

'Ahora Caigo' (Antena 3)

Les preguntes van pujant de nivell de dificultat a mida que l'aspirant i els seus oponents van responent. Però sovint, alguna pregunta que els guionistes donen per fàcil, per resposta òbvia, al principi d'un duel, sorprèn els concursants. Diga-li nervis, diga-li no tenir ni pajolera idea del tema en qüestió, el cas és que de tant en tant es produeixen moments insòlits que fan que a Arturo Valls se li posin els ulls com a taronges. Com ha passat recentment i que hem vist gràcies al programa APM?, que li va atorgar el número 2 a La traca final

ahora caigo

La prova, ben senzilla. Es diu 'Entre tres', i el concursant, en aquest cas, havia de triar quina d'aquestes tres paraules es pronuncia igual en català que en castellà"Martes y trece"... La resposta desarma el presentador. I continua amb un altre disbarat relacionat amb la lletra "Y", que no deu ser la seva preferida:

Ja ho diuen, el castellano está en peligro... 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat