Mirin la imatge que il·lustra aquesta peça. Correspon a la setmana santa de l'any passat, igual que aquesta altra imatge de tota la família reial al complet. Setmana Santa 2019:

familia reial pascua

GTRES

Si tirem enrere un any, ens trobarem la familia feliz fent el paperot just després de la tensió entre sogra i jove. Setmana Santa 2018:

familia reial pascua 2

GTRES

Imatge que els anys anteriors, és, si fa no fa, la mateixa, canviant els modelets dels reis Borbons i les seves filles. Setmana Santa 2017:

familia reial 2017

GTRES

Imatges que enguany no es poden reproduir per raons òbvies. La crisi mundial per la pandèmia de coronavirus ha fet que sigui la setmana santa més atípica dels darrers anys, com a mínim, des que Felip i Letícia són reis d'Espanya. Aquest any han hagut de quedar-se a Zarzuela a fer videoconferències des del seu despatx, amb les nenes amagades sense fer ni un sol gest d'escalf a la ciutadania. Pobrets borbons.

foto despatx felip mallorca

@CasaReal

S'han quedat sense les seves vacances tradicionals a Palma. Com tothom. Amb la diferència que quan això acabi, ells podran seguir fent vacances quan vulguin. Molta gent, ni vacances, ni diners per pagar el lloguer. Això destacava l'agència de notícies EFE sobre com s'ha vist afectada l'agenda reial:

Riota màxima a la xarxa i escarni massiu en tres, dos, un...:

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat