El Consell de ministres celebrat a Barcelona pren algunes mesures d'impacte però una de les més simbòliques és batejar l'Aeroport d'El Prat. En el revival de La Transició que alguns polítics volen tornar a posar de moda, després de rebatejar l'Aeroport de Barajas amb el nom d'Adolfo Suárez, tocava l'altra meitat: que el principal aeroport català passi a anomenar-se oficialment com el president de la Generalitat Josep Tarradellas. Una figura controvertida que no ha causat unanimitat. Algun historiador cèlebre ha reaccionat amb ironia: Toni Soler. I proposa alternatives:

aeroport el prat acn

ACN

Passa com amb el Camp Nou, és impossible trobar un nom que agradi la majoria. La dèria de canviar el nom de coses o indrets que fa dècades que ja tenen nom hauria d'estar prohibida per llei. Aconseguiran que ningú l'anomeni Aeroport Tarradellas, com les pizzes. La xarxa protesta però és que protestaria amb qualsevol nom:

Tornem a sentir noms que a les noves generacions els sonen a xinès: Franco, Suárez, Tarradellas, Fuerza Nueva... Que li posin Aeroport Marty Mc Fly.