Quan Ernest Maragall va guanyar les eleccions a Ada Colau el maig de 2019 pocs pensaven que un any després Manuel Valls seria la crossa on se sustenta l'alcaldia de Colau. Una alcaldia que ha comès diversos errors durant el coronavirus. Va de polèmica en polèmica: del fiasco poc explicat amb el caríssim concert des dels balcons a una campanya publicitària de cost desproporcionat i innecessària en temps de crisi. Colau fitxa Nacho Padilla, exdirector creatiu de Manuela Carmena, i engeguen una campanya de cartells a Barcelona que sembla molt mal dissenyada.

El tuitaire Bernat Castro fa una foto d'un carrer de Barcelona amb doble propaganda: a una marquesina (Barcelona té molt poder) i a banderoles penjant de fanals (Ens en sortirem). Tot molt opinable sobre colors, bon gust i oportunitat política. Però la desgràcia del disseny és evident quan un altre tuitaire ha captat aquesta pífia descomunal. Les banderoles on diu "Ens en sortirem" es poden llegir en vertical com "Ens ensorrem". Un autèntic desastre de disseny:

ada colau

ada colau alcaldessa amb maragall EFE

ens ensorrem tw

GTRES / EFE / Twitter

A Ada Colau no li van explicar que Manuel Valls és "gafe", porta malastruc. Des d'aquella abraçada amb el catalano-francès que Colau no aixeca cap, mentre Maragall, el vencedor de les eleccions, s'ho mira sense acabar-s'ho de creure. Com els vianants que han vist les caríssimes banderoles dissenyades per un ex de Carmena. Un dissenyador que ha treballat sense preveure que el català té aquestes coses. D'Ens en sortirem a Ens ensorrem sense canviar ni una coma.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat