8tv començarà la nova temporada amb nombrosos canvis a la graella. El programa de referència de les tardes tornarà a dir-se 8aldia, però no tindrà cap relació amb l’espai que presentava Josep Cuní. La cadena privada es queda, doncs, amb el nom de la marca. A més de 8aldia, dos nous programes ompliran la graella a les tardes: un espai d’actualitat, i una tertúlia esportiva.

Pel que fa a 8aldia, la cadena del Grup Godó s’ha quedat amb el nom del programa, però no amb els perfils que tenia a Facebook i Twitter. Aquests estan ara en mans del Grup Broadcaster, del qual Cuní n’és el president. Així, totes dues pàgines -que sumen més de 116.000 seguidors- ja no són del programa, sinó que ara porten el nom del presentador. 

Actual pàgina de Facebook @JosepCuniOficial, abans de 8aldia

El nou 8aldia s’emetrà entre les 20:30 i les 22:30, i estarà estructurat en quatre seccions principals, que compartiran l’objectiu d’informar i entretenir. La cadena privada vol que el programa esdevingui la seva “referència” entre els espais d’actualitat.

El programa el presentaran Jordi Armenteras i Laura Rosel, tots dos del nucli dur dels informatius de RAC1, i començara el proper dilluns 28 d’agost