Carlos Sobera és un dels rostres més demandats de la televisió. El basc té la gran sort d'encadenà un projecte rere l'altre. Ha passat per totes les cadenes de televisió, però és a Mediaset on ha trobat el seu lloc. Encara que ha presentat un centenar de concursos, mai no s'havia posat al capdavant d'un reality de famosos. Quan es va confirmar el seu nom com un dels presentadors de 'Supervivientes 2020', els espectadors van dubtar, tanmateix han aplaudit la seva traça i ara es convertirà en el presentador titular de 'Secret Story'. A més, contínua gravant el programa 'First Dates' i amb la seva gira de teatre. Ara entenem perquè Patricia se n'ha anat de vacances sense el presentador.

Tant a Carlos Sobera com a Patrícia i les seves filles els encanta viatjar. És un pla de què gaudeixen junts. Però també solen fer plans per separat amb les seves grans amistats, un dels seus tresors més grans. Patricia Santamarina ha decidit agafar un vol rumb a una de les destinacions més demandades del moment, República Dominicana. Així dona el tret de sortida al 2022.

hotel Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort

Hotel Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort

L'exclusives vacances de Patricia Santamarina

Patricia es troba concretament a Punta Cana. Ha anat acompanyada per unes amigues i es van allotjar en un luxós resort. Van escollir l'hotel Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort de 5 estrelles" un dels resort més majestuosos de Platja Bàvar amb arquitectura d'estil colonial i tocs de disseny hispà", tal com es pot llegir al web. "Benvingut a les sorres immaculades, a les resplendents onades i a la divina gastronomia. Situat en mig de vibrants jardins tropicals, i davant una de les platges de sorra blanca més impressionants de tot el Carib, el nostre hotel compte amb detalls de primera classe insuperables en qualsevol lloc," ens compten.

hotel Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort

hotel Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort

L'hotel és d'aquests en el que no fa falta moure's d'allà. Un lloc per desconnectar i no pensar en res més que a passar-s'ho bé. Compta amb sis piscines, 4 pistes de tennis, 11 restaurants, centre de fitnes d'última generació, zones només per a adults i zones per a nens. A més, disposa de spa, amb teràpies curatives i massatges d'inspiració asiàtica.

També es pot contractar l'experiència The Reserve, un exclusiu servei amb el qual tens accés directe a la platja i a zones privades de l'hotel, a més posseeixes d'un majordom propi i conselleria personalitzada. Patrícia i les seves amigues van sol·licitar aquest paquet.

Tal com veiem en les fotografies de les seves xarxes socials, Patricia s'ha allotjat a la Suite Junior The Reserve amb vistes panoràmiques, davant el mar. Allotjar-se en aquesta habitació té un cost de 671 euros per nit. A més de vistes al mar, disposa de minibar, zona de ser amb sofà llit i bany privat amb elegant banyera. Compte amb 51 metres quadrats.