'First Dates', el programa de Carlos Sobera, s'ha consolidat com un dels més reeixits de la graella de Cuatro. Porta anys en antena de forma ininterrompuda, amb més de 1.000 programes. Mediaset ha volgut expandir l'univers, i aviat veurem l'edició creuer i una altra de matinal, amb Jesús Vázquez com a presentador. Amb aquesta nova etapa del format, volen recuperar l'esperit de 'MYHYV'. Aquest programa ha fet que el bilbaí sigui considerat un dels millors presentadors del grup.

En aquests 1.000 programes hem vist tota mena de personatges, més que a 'El Diario de Patrícia', i quan pensàvem que no podien sorprendre'ns més, van i ho fan. Aquesta setmana, hem conegut María, una dona molt peculiar. Aquesta va deixar muda als espectadors amb els seus hàbits alimentaris i a la seva filosofia de vida. Va recordar davant de Carlos Sobera que es va beure la seva pròpia orina.

Maria de First Dates/ Mediaset

Maria de First Dates/ Mediaset

La jove valenciana va demostrar tenir una gran energia, i ser molt feliç als seus 53 anys. Es va presentar com a nòmada digital i des del primer moment, va acaparar l'atenció dels espectadors. "Jo m'alimento dels olis essencials del bosc, de la Naturalesa," va dir tot just entrar.

"Jo i tots els humans podem fer-ho. M'alimento de l'oxigen pur, de la planta dels peus en contacte amb els nutrients de la terra." Sobre la seva alimentació també va exposar: "Dejuno moltíssim. Vaig ser vegana, després crudivegana i després liquidariana. He estat dos anys sencers sense menjar res sòlid".

Tanmateix, el que més va cridar l'atenció és el que va beure per subsistir. "Per venir aquí no he menjat res. Només he begut aigua de coco i la meva pròpia orina", va comptar. Carlos Sobera es va quedar perplex.

Es podria dir que tots sentim entre fàstic i sorpresa. Carlos Sobera no podia assimilar tanta informació de cop. La jove va donar més dades sobre aquesta pràctica. "Orinoterapia. Es diu bucle", va explicar.

"Crec que la meva família em veu molt rara, doncs imagina't deixar-li anar això a algú que no és al mateix rotllo. Fins i tot crec que han creat un grup de Facebook anomenat Brexit, perquè jo no els doni tanta informació d'aquest tipus. I em sembla molt bé" va afegir.

María, lluny de quedar-se callada, va continuar explicant la seva filosofia de vida. Una de les coses que segons ella veiem com normals i són malalties és el sexe. "Hi ha tres coses que veiem com normals i són malalties. La primera és el sexe, perquè se'ns acumula la caca i els paràsits són capaços de dominar la teva voluntat, de fer-te tirar a un riu" va acabar dient.