Úrsula Corberó és molt coneguda dins i fora d'Espanya per haver estat Tokio a "La Casa de Papel", una de les sèries espanyoles actuals que més han transcendit en aquesta època de xarxes socials. És a Netflix i això li ha donat molt protagonisme a l'actriu, que ha pogut donar-se el luxe de viure experiències increïbles, com una trobada que va tenir amb Madonna.

Encara que aquesta trobada no va sortir tan bé com Úrsula Corberó hauria volgut, a causa que aquesta va passar una mica de vergonya, no és l'única que ha tingut una experiència així amb la reina del pop. De fet, Tom Holland també va passar vergonya juntament amb Madonna. El famós actor per haver fet de Spiderman en el MCU probablement estigui en la ment de Madonna com una de les seves pitjors trobades. Tom va relatar en "The Grahan Norton Show" que aquest va tenir el privilegi de conèixer i "parlar" amb la intèrpret d'Hung Up, encara que les coses no van sortir tan bé com esperava i tot va quedar a una graciosa anècdota que diu "val la pena recordar".

Molt bo per actuar, però pèssim per ballar: així li va anar a Tom Holland amb Madonna

Tom Holland va començar dient que, potser, era l'actor amb el privilegi de tenir una de les experiències més vergonyoses amb Madonna. Explicava que una nit va anar a una festa amb alguns dels seus amics, i un vell amic seu el va reconèixer entre la multitud, a més, aquest home era mànager, així que la seva llista de contactes era tan gran com impressionant. El va saludar i immediatament li va preguntar si coneixia a Madonna, al que Tom Holland va respondre amb un "No" però amb una mica de relax. Tot seguit, Tom Holland va ser arrossegat per tota la discoteca pel seu amic fins a ser davant Madonna. Aquest no va saber que dir-li i simplement el va saludar amb un "Hola" a causa dels seus nervis.

Tanmateix, el seu amic, en adonar-se que aquest no trobava què dir, va decidir intervenir i dir-li a Madonna que "Tom Holland és un gran ballarí". Sí, Tom Holland havia fet de Billy Elliot i ballava molt, però en general tot això estava coreografiat i més es va accelerar el nerviosisme de l'artista. Les seves úniques opcions eren esvair o treure a Madonna a la pista de ball, i va escollir la segona opció. "Vaig començar a ballar amb ella, no feia molt amb els braços i només feia dos passos amb els meus peus. Es notava que no estava per a res impressionada". Tom Holland relata que no va tenir gaire més que fer i se'n va anar, deixant Madonna plantat en la pista de ball. Els presents en el xou de Grahan Norton no ho podien creure, però Holland feia el necessari perquè el públic i els convidats riguessin malgrat la desgràcia que havia viscut.