Úrsula Corberó va incendiar les xarxes socials en publicar una selfie en companyia de la seva nova amiga, Madonna. En la fotografia, es pot veure que 'la Reina del pop' i l'actriu de 'La Casa de Papel' molt somrients i en una actitud de complicitat durant un esdeveniment organitzat per la pròpia Madonna.

La intèrpret de 'Tokio' va ser una de les convidades a la festa de rellançament del llibre 'Sex', de Madonna, a la ciutat de Miami Beach. Aquest esdeveniment comptava amb una galeria que incloïa la reedició de 800 còpies de l'esmentat llibre, i va estar a càrrec del curador Anthony Vaccarello. Úrsula Corberó no va ser l'única famosa que va assistir a aquesta festa, Madonna també va comptar amb la presència del cantant Rauw Alejandro, nuvi de Rosalía, el model Evan Mock, el DJ i productor Diplo, i la seva filla, la model Lourdes León.

Després d'haver gaudit de la festa, Corberó va aprofitar aquesta oportunitat per fer-se una foto amb la cantant, recordant com es van conèixer i sota quines circumstàncies. "'T'estimo, Madonna", va escriure Úrsula en el títol de la seva publicació, demostrant la gran estima que sent per la cantant. Al moment, la publicació compta amb més de mig milió de "likes" i una gran quantitat de comentaris, entre els quals destaquen els següents: "La Reina amb la Reina", "Això és una fantasia", "No puc amb aquesta amistat...".

Aquesta no és la primera vegada que l'espanyola i 'la Reina del pop' es reuneixen, encara que la primera vegada va ser una trobada inesperada i totalment fortuïta. D'acord amb les declaracions d'Úrsula Corberó en el programa 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', ambdues estrelles van coincidir en un vol que viatjava de Los Angeles fins a Londres. Allà es van conèixer i la mateixa Madonna li va confessar que era fan del seu personatge de 'Tokio' en la famosa sèrie de Netflix.

Úrsula Corberó es va quedar sense paraules quan va conèixer Madonna

Durant la seva participació en el xou de Jimmy Fallon, l'espanyola li va explicar al presentador que va veure Madonna a l'avió quan es va aixecar del seu seient per anar un moment al lavabo. "És Madonna? I en girar-se va fer contacte d'ulls amb mi", va explicar l'actriu. En aquell moment, Madonna va caminar directament cap a ella i va col·locar les seves sabates sobre el seu seient. "Només volia dir-te que soc un gran fan teu, m'encanta Money Heist (nom en anglès de La Casa de Papel) i Tokio és el meu personatge favorit", li va dir la cantant.

Davant de la sorpresa, Fallon va etzibar: "Fas broma, Madonna et va dir això?". Úrsula va continuar explicant el que va succeir, revelant que es va quedar sense paraules en descobrir que s'havia guanyat l'admiració d'una de les artistes més famoses del món. "Vaig intentar dir alguna cosa, però no em va sortir ni una paraula". Davant d'aquesta reacció, Madonna li va preguntar si es trobava bé i li va dir: "saps qui soc?". Corberó va reaccionar ràpidament i li va respondre que per descomptat que la coneixia (Qui no?). Després de xerrar a l'avió, Madonna i Úrsula van intercanviar números de telèfon, convertint-se en molt bones amigues.