Úrsula Corberó ha fet un dels papers més recordats en la història de Netflix: Tokio, una jove que acaba en els plans d'un atracament de banc després que la seva vida estigués a prop d'"acabar"-se. La sèrie de "La Casa de Papel" va ser en el seu moment la sèrie més vista de la plataforma de streaming, i la popularitat que va assolir Úrsula Corberó amb el paper que va fer li ha permès conèixer persones com Madonna.

No només això, sinó que l'actriu també ha estat en "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" un xou al qual tot famós va per "consagrar-se com un dels més importants del món". Tal és el nivell que ha assolit Úrsula Corberó com a actriu. Tanmateix, "la Casa de Papel" ja va finalitzar i la intèrpret de 33 anys no surt del seu paper de Tokio. Encara creu que és una atracadora i li ha costat sortir d'aquest paper en el qual va treballar durant molt temps, sobretot perquè la gent no es cansa de reconèixer-la com a Tokio. Ha estat el paper de la seva vida i això no ho nega, però està oblidar-se'n en aquests moments de la seva vida, sobretot perquè vol portar un nou paper.

El nou paper d'Úrsula Corberó l'obliga a oblidar-se de Tokio

Úrsula haurà d'interpretar Rosa Peral en la nova minisèrie de Netflix sobre el crim de la guàrdia urbana, un paper que es distancia molt de Tokio a causa del seu aspecte i forma de ser. Reconeix que ha hagut de canviar molt el seu aspecte per a aquest paper i que un element clau d'això ha estat el seu serrell i el seu cabell. Com Tokio l'havia de portar curt i amb el mític serrell del personatge, però amb Rosa Peral serà totalment diferent. Una "cabellera abundant" tal com ha dit Úrsula Coberó és el que haurà de portar en aquest nou paper que interpretarà, tot i que encara no aconsegueix treure's del cap del tot que no serà una actuació de Tokio al costat del professor. Això és a causa que Corberó la reconeixen per aquest paper i perquè durant una època totes les dones que arribava a veure imitaven el pentinat de Tòquio de "La Casa de Papel".
Això per a ella ha estat increïble i després d'un any i mig sense treballar, ha estat reflexionant en tot el que ha comportat la seva creixent fama. De moment, sabem que està fent un molt bon treball per interpretar Rosa Peral en aquesta nova sèrie que s'aproxima, però és innegable que l'actriu la solem identificar ràpidament com Tokio. Aquesta actuació que va fer i la popularitat que va assolir farà que l'actriu necessiti molt més que un paper famós perquè la gent deixi de reconèixer-la per Tokio. Potser Rosa Peral sigui aquesta oportunitat.