El passat 8 d'abril un voraç incendi va acabar amb la casa de l'actor Miguel Herrán, conegut pel seu personatge 'Rio' en la reeixida sèrie de Netflix 'La casa de papel'. El foc va consumir tota la planta baixa de la residència que va quedar destruïda, incloent la sala d'estar, el rebedor i la cuina. Desenes de llibres, la seva col·lecció de còmics, catifes, mobles, electrodomèstics, entre altres objectes de valor físic i sentimental van ser consumits per l'incendi. Tanmateix, l'actor de 25 anys va sorprendre la seva amiga Úrsula Corberó, amb un document que va aconseguir rescatar de les flames.

Al mig de la tragèdia després de la pèrdua de casa seva, l'actor va publicar en el seu compte d'Instagram un document que es va poder escapar del foc; es tracta un guió de 'La casa de papel', en el que comparteix text amb la intèrpret de 'Tokio'. En publicar-ho va escriure: "Hi ha amors que sobreviuen a tot.." i va etiquetar l'actriu. Immediatament Úrsula Corberó li va respondre: "Sí amor, t'estranyo", en una mostra de l'afecte que es tenen, acompanyat de més de 560 mil likes i més de 3.300 comentaris, entre els quals figuren també altres companys de la famosa sèrie de lladres com Esther Acebo (Estocolm), Pedro Alonso (Berlín) i Luka Peros (Marsella).

Úrsula Corberó i Miguel Herrán
Úrsula Corberó i Miguel Herrán

Úrsula Corberó i Miguel Herrán van donar vida a una de les parelles més estimades de la sèrie. Tokio i Rio tenien una química molt especial a la producció. L'atracament al Banc d'Espanya, punt principal de l'argument de l'última temporada de la sèrie, es realitza per poder alliberar Río després d'haver estat atrapat i torturat per la inspectora Sierra. És Río l'últim membre de la banda que aconsegueix veure amb vida Tòquio abans de ser assassinada en l'atracament. A més, ambdós han interactuat diverses vegades a les xarxes socials. Quan van estrenar la cinquena i última temporada, Herrán va publicar una foto en el seu Instagram amb el text: "Ha estat un plaer compartir aquest viatge amb tu". Immediatament l'actriu li va deixar un comentari: "Gràcies per donar-me sempre tot i més. Et porto al meu cor".

La casa de Miguel Herrán, ubicada a Las Navas del Marqués, situada a la província d'Àvila, va ser consumida completament per un incendi, al que van acudir a socórrer amb urgència els bombers sense saber que es tractava de la casa de l'actor. "No m'ho puc creure! Hòstia! La meva puta casa.." se l'escolta cridar amb bastanta desesperació a Herrán, que va compartir vídeos i fotos de la tragèdia amb els seus més de 14 milions de seguidors a Instagram. En imatges posteriors va compartir altres vídeos de com va quedar la seva casa, entre els que s'observa com el foc va consumir lleixes, llibres, testos i més objectes. Fa uns mesos l'actor va passar dramàtics moments quan va resultar positiu en coronavirus.

Instastorie de Miguel Herrán
Instastorie de Miguel Herrán

Miguel Herrán és un ferri defensor de mostrar a les xarxes socials el seu veritable estat d'ànim, quan està bé i quan emocionalment està pitjor. Però també destaca el seu optimisme, així que no serà estrany veure'l compartir més detalls de la seva recuperació. El jove actor va saltar a la fama després d'aparèixer en sèries molt populars de Netflix, com a 'Elite' i 'La Casa de papel', on va compartir escenes amb Úrsula Corberó.