Úrsula Corberó no només és considerada una de les actrius espanyoles més famoses en l'actualitat pel seu paper de "Tokio" en la sèrie "La Casa de Papel", sinó també un referent de bellesa i estil. Malgrat que ella sempre ha apostat per l'originalitat, recentment es va descobrir que hi ha una altra noia molt semblant a ella, sent considerada per alguns com el seu doble.

A diferència de la gran majoria dels "dobles" de les celebritats, la dona que comparteix una semblança impressionant amb l'actriu espanyola també és una celebritat. Es tracta de Stefi Roitman, una famosa model i actriu argentina que va contreure matrimoni recentment amb Ricky Montaner, un dels fills del cantant Ricardo Montaner. Fa uns dies, la jove de 27 anys va publicar una fotografia lluint una perruca rosa mentre els desitjava les bones nits als seus seguidors: "Que sueñen con angelitas", va titular la model la seva publicació. Els afalacs dels seus fans no es van fer esperar, però van ressaltar els comentaris on la comparaven amb la intèrpret de Tokio.

Publicació d'Instagram de Stefania Roitman (@stefroitman)

"Tokio ets tu?", "No puc creure la semblança", "Sempre he dit que et sembles a ella i en aquesta foto vaig pensar que eres Úrsula", "T'assembles a Tokio", "Ets tu @ursulolita? Bonica, Stefi", "Vaig creure que eres Úrsula Corberó fins que vaig mirar el nom", "És la nostra Tokio argentina", "Hi ha una altra temporada de 'La Casa de Papel'?... Ah no.", van ser tan sols alguns dels comentaris on comparaven la model argentina amb l'actriu espanyola.

Aquesta no és la primera vegada que els seus fans assenyalen la gran semblança física que té amb Úrsula Corberó, assegurant que és la seva doble argentina. La seva tallada de cabells i els seus trets facials són algunes de les seves similituds més rellevants. De fet, la semblança entre elles és tan impressionant que alguns mitjans de comunicació l'han confós amb la intèrpret de Tokio en més d'una ocasió, sent la més rellevant durant el lliurament de premis dels Grammy Llatins, que es van dur a terme el passat mes de novembre de 2021.

Stefi Roitman
Stefi Roitman

Per a aquest prestigiós lliurament de premis, la model argentina va acudir amb Ricky Montaner, lluint un vestit curt amb transparències i un pentinat efecte "cabell moll", estilitzat cap enrere per modelar a la catifa vermella. El seu look va robar totes les mirades i en finalitzar l'esdeveniment la model va agrair tots els missatges d'afalac que va rebre. Tanmateix, no va desaprofitar l'oportunitat i va explicar una curiosa anècdota amb relació al look d'aquella nit. "Una dada bonica de color sobre aquesta foto, em van etiquetar a les pàgines i a les revistes com Úrsula Corberó. L'afalac de la meva vida", va comptar a les seves xarxes socials mentre feia un resum del seu pas per la gala.

Actualment, la model es troba residenciada a Miami al costat del seu espòs, però tot sembla indicar que estranya la calor de la seva llar a l'Argentina. "Cada comiat dol el mateix i no m'acostumo. L'última igual a la primera. La d'avui igual a la del mes passat" Soc massa de la meva casa (...). Em costa. Avui una vegada més. Els veig aviat, ma i pa", va escriure recentment a les seves xarxes socials.