Karol G i Anuel AA van fer una de les parelles més populars i estables de la indústria en el seu moment. Davant de tots els seus fans i la resta del món, sempre es van mostrar segurs del seu vincle. Dir que la seva relació prometia molt és quedar curt, per la qual cosa va ser impactant per a molts assabentar-se de la seva ruptura fa diversos mesos. Quan ja es creia tot perdut i definitivament oblidat, va succeir una cosa increïble. Els rumors creixen després que la intèrpret de 'Bichota' fes certa jugada. Hi ha reconciliació a la vista?

És important recordar que Karol G i Anuel AA van estar units per més de 2 anys. Es van conèixer el 2018 quan van fer junts el tema Culpables i sembla que, a partir d'allà, tot va fluir entre ells. Gairebé sense explicació, van acabar l'abril del 2021. Són diferents les versions que justifiquen la seva ruptura. Algunes fonts asseguren que va ser per les seves ocupades agendes, d'altres afirmen que va ser per voler coses diferents de la vida. Sigui com sigui, ambdós han donat a entendre que tot va acabar en bons termes. I ara, després de sortir amb altres parelles, hi ha pistes que podria estar passant una mica novament.

Els internautes s'han sorprès fa poc en descobrir que en el perfil d'Instagram de la colombiana hi ha les seves antigues fotografies amb el porto-riqueny. Davant d'això, els comentaris no es van fer esperar a Twitter. "Karol G mai no va eliminar les seves publicacions amb Anuel, només les va arxivar i les acaba de desarxivar. Bichota, no!", va dir una fan. Sorprenentment, l'artista li va respondre: "La meva reina... amb esborrar unes fotos d'una xarxa social un no esborra ni la història, ni el viscut per això sempre van estar i seran allà". Ara bé, què va passar amb el matrimoni d'Anuel?

Karol G té el camí lliure? Anuel AA es divorcia de Yailin

L'intèrpret de la Xina va conèixer Yailin "La más viral" l'any passat, van estar convivint un temps, es van comprometre i es van casar en breus. No obstant això, al cap de poc temps de donar el "sí" s'han separat, no se segueixen en xarxes i demostren estar disposats a firmar els papers de divorci. Cap dels dos no ha dit res d'aquest tema oficialment, encara que tot indica que és així. El que donaven a entendre era que tenien una crisi amorosa, però quan es va saber que "no estaven junts" van començar a transcendir les suposades infidelitats de l'artista.

Al mig d'aquest caos mediàtic i d'especulacions, durant una transmissió en viu de la compositora els usuaris creuen haver escoltat el riure del seu exnòvio. Segons després, ella es va acomiadar al·legant que se sentia "nerviosa". Conjuntament, hi ha una tiktoker hondurenya (Roxanna Somoza) que insisteix a haver tingut un romanç curt amb el raper durant el seu matrimoni i estar esperant un nadó. Una altra de les dones vinculades és Sharon Zamora, que va postejar stories on apareix un home i no s'identifica completament la seva identitat. En repetides ocasions ha insinuat que és amb algú famós i va captar instantànies des de la part posterior d'un escenari.

Hi podria haver alguna oportunitat per a Karol G i Anuel A? Cada vegada falta menys per saber la veritat.