El 3 d'abril de 2016, el reguetoner Anuel AA va ser posat sota custòdia policial al costat d'un altre grup de persones quan sortien de la discoteca 'Tabaco & Ron Lounge', ubicada a Santurce, Puerto Rico". Després d'una sèrie d'investigacions, l'intèrpret va ser condemnat a 30 mesos de presó en una presó federal pel delicte de possessió il·legal d'arma de foc, el mateix delicte pel qual ha estat acusat el productor Raphy Pina, parella sentimental de Natti Natasha. Ara, sis anys més tard, l'ex de Karol G estaria enfrontant-se a nous problemes amb la llei, però aquesta vegada per la seva irresponsabilitat amb els seus fills.

Durant la transmissió del programa de notícies de famosos 'Lo sé todo' (WAPA), es va donar a conèixer la notícia que l'exparella d'Anuel AA, Astrid Cuevas, va decidir demandar l'intèrpret de 'La Jeepeta' davant del Tribunal de Primera Instància de Família i Menors de Puerto Rico, al·legant 'paternitat irresponsable' per part d'Anuel, ja que, segons les declaracions de Cuevas, el cantant no s'ha fet càrrec del seu fill des de fa mesos en ometre completament els acords de manutenció del petit. A més, algunes fonts anònimes han revelat que l'artista porto-riqueny no ha vist el seu fill des del passat 13 de febrer de 2022.

Anuel AA
Anuel AA

De fet, al document de demanda Astrid Cueva exposa que Emmanuel Gazmey Santiago, nom real d'Anuel AA, s'ha allunyat completament del seu fill Pablo i que l'última vegada que li va trucar per telèfon va ser el 25 de juny, dia del seu aniversari. "Anuel AA s'ha allunyat de Pablo i quan es fa servir una comunicació amb ell i el seu fill, es fa a través del seu mànager, assistents i avi", es pot llegir en la demanda.

Aquesta no és la primera vegada que sorgeix una polèmica relacionada amb Anuel AA i la mare del seu fill Pablo, ja que el mes de març passat les germanes d'Astrid Cuevas van acusar el drapaire d'haver desallotjat la seva exdona i el seu fill de la casa on vivien a Puerto Rico, referint-se a ell com un 'fals'. "No tens moral i molt menys vergonya. No ets home i molt menys pare. Recorda que tot el que puja, així mateix baixa. Els vas treure al carrer. No et preocupis que ella sola no està. Ets un fals", va escriure una de les germanes d'Astrid Cuevas a través d'unes històries a Instagram. Tanmateix, Jliany, la germana d'Anuel AA, va afirmar que les esmentades declaracions eren totalment falses.

Melissa Valecilla, la mare de la segona filla d'Anuel també s'afegiria a la demanda

Així mateix, s'ha especulat que Melissa Valecilla, la model colombiana amb la qual Anuel AA va tenir un breu romanç i va quedar embarassada d'una nadó anomenada Gianella, estaria aprofitant aquesta demanda per també iniciar un procés legal en contra del drapaire, ja que ella va revelar que el cantant s'ha negat a reconèixer la petita com la seva filla, malgrat que la model es va fer una prova de l'ADN on es va determinar la seva paternitat.