Qui no somia viure prop d'una celebritat? Sembla una fantasia impossible de complir, tanmateix, recentment un home acaba d'experimentar una situació que sembla la trama d'una pel·lícula de Hollywood: va guanyar la loteria i ara és veí d'una estrella. El sorteig de Powerball de la Loteria de Califòrnia ha atorgat el premi més gran de la història als Estats Units (EUA) amb 2,04 milions de dòlars. D'acord amb el publicat per La Vanguardia, el guanyador va ser Edwin Castro.

Per la seva part, Dirt assenyala que el guanyador de la grossa va invertir la seva fortuna és un immoble, però no en un de comú i corrent, doncs ha adquirit una mansió valorada en 25.5 milions de dòlars a Hollywood Hills. Es tracta específicament d'una finca de 15.000 metres quadrats que té com a veïns de celebritats com Ariana Grande, Dakota Johnson i Jimmy Kimmel.

Una mansió impactant

D'acord amb l'esmentat mitjà, la mansió que ha adquirit el guanyador del bot de loteria més gran de la història dels Estats Units, Edwin Castro, compta amb una piscina infinita, cinc habitacions, sis banys i altres espais comuns. Els espais de l'habitatge són grans, de fet, l'habitació principal, que està ubicada al tercer pis, té el seu propi balcó. Gran part de la casa té parets de vidre que ofereixen una vista increïble de la ciutat des del turó. A més, disposa d'un celler i d'un cinema.

A través d'un comunicat, Castre va assegurar que "encara que estic commocionat i emocionat per haver guanyat el sorteig de Powerball, el veritable guanyador és el sistema d'escoles públiques de Califòrnia" va expressar el guanyador. "La missió de la Loteria de Califòrnia, que és proporcionar fons complementaris per a l'educació pública de Califòrnia, tant a les escoles públiques com a les universitats, fa que aquesta sigui una gran victòria per a l'estat", va continuar. "Com a algú que va rebre les recompenses de ser educat en el sistema d'educació pública de Califòrnia, és gratificant escoltar que, com a resultat de la meva victòria, el sistema escolar de Califòrnia també es beneficia enormement", va concloure Edwin segons el ressenyat per La Vanguardia.

Mansió d'Ariana Grande a Hollywood Hills

La cantant, que ara compta amb nou veí, es va mudar a Hollywood Hills fa uns anys enrere. La intèrpret de 'Site to Site' té un habitatge molt modern que és al veïnat de Bird Streets, un exclusiu barri en el qual resideixen altres celebritats com els actors Leonardo Dicaprio i Keanu Reeves. L'estrella del pop va pagar més de 12 milions d'euros.

Segons '¡Hola!', la propietat dissenyada per la innovadora firma iDGroup, té 10.000 metres quadrats de luxes i comoditats i està dividida en tres pisos. Quatre dormitoris, set banys, gimnàs, despatx, spa, bar, bodega, vestidor i piscina infinita són només alguns dels espais que formen l'espectacular casa, en la que abans residien la popular presentadora Ellen DeGeneres i la seva parella, l'actriu Portia Di Rossi.