La setmana passada Taylor Swift va sorprendre els seus fanàtics amb l'anunci del seu pròxim disc, 'Midnights', que arribarà el proper 21 d'octubre. Però a més de noves lletres i noves composicions, hi havia una altra sorpresa. I és que la cantant de 32 anys s'ha fet acompanyar en aquesta nova producció, d'artistes del nivell de: Selena Gomez, Adele, Lana del Rey, Black Pink, Avril Lavigne i Hayley Williams. "Estic molt orgullosa del que vam fer... no hauríem pogut fer això si no fos per vostès, els fans... Perquè no seria capaç de tornar a gravar el meu àlbum si no fos per vostès", va dir la cantant.

Sens dubte, la nova producció de Taylor Swift apunta a convertir-se en un dels millors discos de la carrera de la guanyadora d'onze premis Grammy, ja que segons es va filtrar la informació en xarxes socials, l'artista cantarà juntament amb dones 13 temes que porten per títol: 'Midnight Blues'; 'Dancing in Candle Lights'; 'Wishing Stars (feat. Adele)'; 'Promises'; 'Until the End (feat. Hayley Williams)'; 'Eyes'; 'You and I (feat. Selena Gomez)'; 'Never Gonna Last (feat. Avril Lavigne)'; 'Thorns Among the Roses'; 'Hourglass (feat. Lana del Rey)'; 'Rumors (feat. BLACKPINK)'; 'Read Between the Lies' i 'Karma'.

Com que Taylor Swift sembla insaciable al moment de complaure els seus seguidors, no es conforma amb les col·laboracions de luxe que tindrà, sinó que llançarà tres edicions especials per a 'Midnights', que estaran disponibles per molt pocs dies en els primers dies del mes de setembre. 'Verd Jade', 'Luna Roja' i 'Mahogany' són els noms triats per a cada una de les edicions especials en relació amb el color del vinil.

A través de les seves xarxes socials, on la cantant s'ha mantingut molt més activa del normal, Taylor Swift sorprenia els seus fans a l'ensenyar les portades alternatives i els colors dels vinils que formaran les quatre edicions, tres d'especials i l'estàndard, de 'Midnights'. "L'agost pot ser que se n'hagi anat però el setembre porta tres portades d'edició especial. Fes la prereserva de les versions col·leccionables en cd i vinils de colors de Midnights ara" va assenyalar l'artista a les seves xarxes socials.

Malgrat que han passat dos anys des que la cantant va llançar un àlbum amb material nou, s'ha mantingut ocupada, amb 'Fearless' (Taylor's Version) i 'Red' (Taylor's Version) l'any passat, a més de la cançó 'Carolina' per a la banda sonora de La Chica Salvatge a començaments d'aquest estiu. "Midnights, les històries de 13 nits d'insomni repartides al llarg de la meva vida, sortirà el 21 d'octubre. Aquesta és una col·lecció de música escrita enmig de la nit, un viatge a través de terrors i dolços somnis. Els camins que travessem i els dimonis a qui ens enfrontem. Per a tots els que vam donar tornades i tornades i decidim mantenir els llums encesos i anar a buscar, amb l'esperança de què potser, quan el rellotge marqui les 12... ens trobem a nosaltres mateixos", són les paraules amb què Taylor Swift descriu el seu nou i esperat disc, les col·laboracions del qual prometen convertir-la en un èxit rotund de la cantant.