L'univers de les celebritats de Hollywood i altres estrelles mundials ha viscut un any particularment polèmic. S'ha parlat àmpliament d'infidelitats, reclams d'igualtat, enfrontaments legals, agressió i molt més. Per si mateix, la indústria de l'entreteniment té amistats molt properes entre personalitats famoses. Encara que també existeix un costat fosc de traïcions, burles, enveja i discussions públiques. En una recent aparició d'algunes de les més grans representants de l'espectacle, la bellesa, la música i passarel·les, es va poder notar una cosa curiosa entre Sofía Vergara i Kim Kardashian. Serà que són enemigues?

Ja van començar les celebracions a Hollywood, els esdeveniments en els quals es fa la crema i nada de l'espectacle. Aquesta temporada va iniciar, com sol succeir, amb els Globus d'Or i acabarà amb els Premis Oscar. A part de les gales televisades, es realitzen festes i trobades amb les estrelles més memorables i populars del moment. Una de les festes més recents va ser la de la marca Anastasia Beverly Hills, per commemorar el seu aniversari. Va comptar amb l'assistència de diferents famoses, com Sofía Vergara i Kim Kardashian. Després d'analitzar la nit, molts es pregunten si va passar alguna cosa entre elles.

Sofía Vergara i Kim Kardashian estan barallades?

Per entrar en context, primer caldria esmentar que les convidades a l'aniversari d'Anastasia Beverly Hills van ser moltes personalitats apoderades. Entre elles, Oprah Winfrey, Jessica Alba, Priyanka Chopra, Alessandra Ambrosio, Heidy Klum i Cindy Crawford. Es van situar totes en una espectacular taula per acompanyar la CEO de la firma, Anastasia Soare. En aquesta recepció de luxe, que va ser tan fabulosa com propera, hi va haver moments especials i va estar carregada d'agradables sorpreses. Les "celebs" es van mostrar unides i amb complicitat, menys dues d'elles. A les publicacions que van compartir a les plataformes, es pot veure l'ordre en el qual estaven assegudes, després de Kim estaven Oprah, JLo, Sofia i Heidi. No obstant això, hi ha una cosa que alguns internautes no van poder deixar de notar i és que Oprah, Anastasia, Heidi i Jennifer López van ser fotografiades amb Kim i Sofia. I, tot i així, l'única fotografia en la qual apareixen Kardashian i Vergara juntes és en la grupal, a uns seients de distància.

És sospitós que López es fes diverses fotos amb la representant de KKW i la presentadora de televisió, mentre que amb la colombiana se'n va fer d'altres a part. En el seu perfil hi ha les mateixes instantànies amb la intèrpret de 'Dinero' i la periodista, una altra amb Anastasia i amb el seu "momager". Per la seva part, la protagonista de Modern Family va publicar al costat de la CEO, Heidi, Jessica i Alessandra. De la mateixa forma, no hi ha rastre de la líder del "clan K". Tot indica que no es van reconèixer com amigues, col·laboradores ni molt menys sòcies durant la vetllada. Això va generar una inquietud general, el públic vol saber si ha passat alguna cosa. Sofía Vergara i Kim Kardashian podrien tenir una història per comptar.