Cada vegada que Belén Esteban s'absenta durant un temps prolongat de 'Sálvame' creixen els rumors d'un possible acomiadament. Les audiències del programa no estan en el seu millor moment i la por és generalitzada. Aquest és l'últim trimestre que tenen de prova. La de Paracuellos és qui més ha caigut. Una de les grans protagonistes del format passa ara desapercebuda. Andrea Janeiro li va demanar de callar sobre temes relacionats amb Jesulín de Ubrique i poc més pot parlar. Per això, es manté en silenci durant les quatre hores d'emissió.

Belén Esteban i Miguel Marcos a Califòrnia
Belén Esteban i Miguel Marcos a Califòrnia

Belén Esteban ha passat un dels pitjors anys de la seva vida després de tenir l'aparatosa caiguda al plató de 'Sálvame' per la qual va haver de ser intervinguda d'urgència. Es va mantenir tres mesos sense poder sortir de casa i va caure en una depressió. Ara recupera tot el temps perdut al costat dels seus. Després de gairebé dues setmanes desapareguda dels mitjans de comunicació, la de Paracuellos revela per fi el seu parador.

Belén Califòrnia
Belén Califòrnia

Andrea Janeiro acompanya a Miguel Marcos i a Belén Esteban a Califòrnia

"Molta gent preguntant on era, fins i tot deien que m'havien fet fora de Sálvame. Doncs no. He estat amb tota la meva família de vacances 12 dies, gaudint dels meus". La col·laboradora ha travessat el bassal per visitar Califòrnia. A les seves xarxes socials ha publicat diverses imatges en el Pacific Park de Santa Mónica. Una mítica fira que ja és tot un clàssic. Un petit lloc on tornar a ser nens amb atraccions molt típiques. En les fotografies la de Paracuellos posa amb Miguel Marcos, però no és l'única persona que els ha acompanyat.

Qui fa les fotografies al matrimoni? Ni més ni menys que Andrea Janeiro. La jove li ha demanat a la seva cap, Belén Esteban, ajuda a la seva mare amb la comunicació de la seva empresa, d'anar amb ells. Ella també ha gaudit d'aquesta ruta americana.

No només han fet turisme per Califòrnia. Belén Esteban i Andrea Janeiro han gaudit d'una de les seves aficions favorites, els concerts. Van moure l'esquelet a ritme de reggaeton amb Farruko, Karol G i Becky G, entre d'altres. Va ser en el crypto.com Arena, l'antic Staples Center (Los Angeles) i tal i com revela la mateixa Esteban. L'hi van regalar els seus amics Eugenia Martínes de Irujo i Narcís Rebollo. "El millor festival de reggaeton que he viscut. Gràcies als meus amics Eugenia i Narcís. Ho vaig donar tot, gaudeixo moltíssim", ha escrit al costat de diversos vídeos del moment.

Aquest viatge és un regal per a Belén Esteban. Una de les seves assignatures pendents. L'any passat tots els seus plans se'n van anar a l'aigua amb la caiguda, i ara està recuperant el temps perdut. Ja està molt millor i ha volgut agrair-li als seus acompanyants tot el tracte possible.