Si hi ha una cosa per reconèixer a Kim Kardashian és que s'ha atrevit a experimentar molts articles i peces de moda. La seva presència ha servit per reforçar tendències en incomptables ocasions, així que no reconèixer-la com una icona de la moda a hores d'ara és un error colossal. En les seves classes de moda, aquelles que realitza quan està envoltada de paparazzis, hi ha determinats elements que poden resultar virals. El cert és que recentment va tornar a impartir una de les seves lliçons, però tots han quedat al·lucinats amb la seva elecció de vestimenta. Aquest és, de lluny, el look més choni de la socialité.

Qualsevol esdeveniment, sortida o sessió fotogràfica de Kim Kardashian encloumolts principis que cadascú hauria de considerar. Les seves classes d'estil, que són més pràctiques que teòriques, han marcat un precedent al món. A través dels anys ha anat evolucionant fins a donar amb peces i tonalitats que li sentin fenomenal. En aquesta recerca de l'equilibri, el públic ha seguit els seus passos. I, encara que es pensi que el clóset d'aquesta celebritat només està ple de luxes i brillantors, la realitat és que també posseeix articles per compondre més d'un look choni. Et preguntaràs com és possible.

Kim Kardashian torna tendència el look choni?

Entre els moviments urbans més reconeixibles destaquen els canis. Malgrat que els seus abillaments es relacionen amb el tipus de música que solen escoltar, que van des del reggaeton al tecno-rumba, avui dia les línies no són tan estrictes. És a dir, no fa falta pertànyer a aquest grup o escoltar els seus gèneres predilectes per inspirar-se en la seva manera de vestir. Van sorgir en la dècada dels 90, així que es pot entendre que aquesta moda hagi tornat amb força a alguns sectors de la indústria que aposten pel retro. Però arribar fins a les estrelles? Pel que sembla, sí.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Fa tan sols uns dies, l'empresària va ser fotografiada quan assistia a un partit de bàsquet de North West, la seva filla. Anava al costat de l'exparella de la seva germana Khloé Kardashian, Tristan Thompson. Contrari a la indumentària sensual i extravagant que sempre sol portar, es va decantar per presentar-se amb el seu conjunt més choni. Com és propi dels canis, la peça superior era oversize, tenia unes sabatilles esportives amb soles grans i un pentinat amb brillantina. Més concretament, es va tractar d'una samarreta de l'AS Roma, malles negres de ciclista i unes immenses sabatilles per a esport.

Qui diria que l'estètica "del barri" seria adoptada per una de les dones més riques i famoses del món. Tot sembla indicar que del Sporty Chic que s'ha fet tendència en els últims anys, ha anat mutant cap a un estil cada vegada més casual. El gran auge del fitnes ha canviat dràsticament les persones. Anteriorment, aquesta moda es referia a complementar amb articles esportius certes peces de luxe o més elegants. En fi, l'aparició de l'exesposa de Kanye West amb aquest abilla cani és tota una novetat. Kim Kardashian sembla haver versionat el concepte choni, sabent conjugar els clixés de la tendència sport amb aspectes aliens.