Al món de l'espectacle hi ha poques persones com Sharon Stone. Després de dedicar-se al modelatge en espots de televisió, va saltar a la fama com a extra en una cinta de Woody Allen. A partir d'allà, va començar una carrera plena d'èxits. Fins i tot una nominació a l'Òscar i diversos premis de l'acadèmia. És inoblidable el glamur, la sensualitat i la dignitat amb què va interpretar Ginger a la pel·lícula Casino de Martin Scorsese. Tants moments i esdeveniments importants relacionats a una de les estrelles favorites de Hollywood. Tanmateix, el que ningú no sabia ha sortit a la llum i és que l'actriu ha patit 9 avortaments espontanis.

Sharon Stone ha compartit la seva trista realitat públicament, deixant sense paraules seguidors i internautes per igual. El cert és que l'estrella és mare de tres fills que va adoptar fa anys i recentment va deixar saber que ha tingut 9 avortaments espontanis. La revista People va fer una publicació comentant sobre la situació de la ballarina de Dancing With The Stars, Peta Murgatroyd. Relatava que va perdre al seu nadó mentre el seu espòs, Maks Chmerkovskiy, era a Ucraïna. "Nosaltres, com a dones, no tenim un fòrum per discutir la profunditat d'aquesta pèrdua. Vaig perdre nou fills per avortament espontani", va comentar l'actriu amb profunda empatia cap a la parella.

A la mateixa publicació, Stone defensava que aquesta pèrdua no és senzilla a nivell físic ni emocional, i que la societat obliga a què es tracti com un secret i una derrota. Va continuar explicant que, en comptes de rebre empatia i les cures enfocades en la curació, la salut femenina s'ha relegat a cura de la ideologia masculina. "S'han tornat laxos en el millor dels casos, ignorants de fet i violentament opressius en el seu esforç", va finalitzar el seu discurs.

Sharon Stone i la seva experiència amb el dolor

Les memòries de la intèrpret han revelat tot sobre les tragèdies que ha hagut de viure. La bellesa de viure dues vegades narra com ha hagut d'enfrontar-se a situacions límit repetitivament. Com quan era nena i li va caure un va ratllar, gairebé va ser decapitada mentre intentava domar a un cavall salvatge i li van practicar una endodòncia sense anestèsia. Sense comptar que va perdre la memòria temporalment, va tenir un vessament cerebral i molt més. En una entrevista amb la revista Vanity Fair, es va abordar el tema de com algú amb un historial tan complex pot continuar endavant.

"He après que quan es pateix un dolor extrem cal ficar-se en ell. No et pots resistir. Hi ha un moment en el qual pot arribar a ser aclaparador i cap medicina no t'alleuja", va esmentar la model. I és que, segons els seus coneixements, l'única manera de sobreviure a un dolor molt gran és assumir el que està passant i deixar-se portar tot el temps que duri. "Primer has d'entendre els teus txakres i com moure la teva energia a través d'ells... És tot un procés. Treballar amb la respiració influeix molt...", va precisar la guanyadora del Globus d'Or.

La solidaritat que ha demostrat Sharon Stone, malgrat les seves pròpies experiències, és un exemple a seguir per a molts.