Ha passat poc temps des que Shakira i Gerard Piqué van anunciar la seva separació. La parella posava punt i final a una relació que venia durant des de fa més d'11 anys, de la qual han nascut dos nens, Milan i Sasha.

Des d'aleshores no han deixat de sortir tota mena d'informacions a la llum. Que sí Piqué ja tenia una nova amiga especial, que si Shakira podria tenir un nou amor a Miami...

El que sí que és del tot cert és que ambdós es troben en ple litigi per la custòdia dels petits. Ella se'ls vol emportar a Miami. Allà tindria un contacte més proper amb els peixos grossos de les discogràfiques i potenciar la seva carrera com a cantant. Ell, per la seva part, se'ls vol quedar a Barcelona. No vol haver de viatjar cada dos per tres a l'altre costat del bassal per veure els seus fills. I al·lega que ells estan arrelats a Barcelona, i que tenen la seva vida, els seus amics i l'escola a la ciutat comtal.

enganxada portada
Gerard Piqué

Segueix dempeus el litigi entre Shakira i Piqué per la custòdia de Milan i Sasha

En aquest sentit, s'ha dit que la cantant hauria llançat una proposta al futbolista del FC Barcelona a canvi de la seva renúncia a la custòdia que inclouria cinc bitllets d'avió anuals en primera classe que Piqué podria utilitzar quan vulgui, allotjament a Miami a la seva mateixa casa quan Gerard fos a Miami, un mes de vacances a l'estiu amb els nens i un ajut econòmic en el deute que li reclama Hisenda. Però, almenys que se sàpiga, el defensa blaugrana ha rebutjat l'oferta. Lluitarà per la custòdia dels seus fills fins al final. I per a això ha contractat un prestigiós bufet d'advocats per guanyar el cas. Concretament, al que en el seu moment va portar a Arantxa Sánchez Vicario.

I mentre Shakira i Piqué busquen arribar a un acord per evitar passar pel jutjat, molts programes de televisió i revistes de paper cuixé vessen diferents informacions al marge del litigi. Per exemple, en el programa 'JYa es mediodía', on han revelat el sobrenom que els amics de Piqué li haurien posat a Shakira.

Els amics de Piqué posen un sobrenom a Shakira

Segons el programa de Telecinco, en l'entorn de Gerard anomenen a Shakira 'La Patrona'. Serà amb referència a la sèrie d'Atresmedia protagonitzada per una mare soltera? En l'espai de Telecinco no donen detalls sobre el motiu.

Mentrestant, en aquest mateix programa han revelat que Shakira hauria trucat a la policia en les últimes hores després d'aparèixer unes pintades a la porta de la seva casa realitzada per uns assetjadors. A més, apunten que dos homes l'han estat seguint a les rodalies de casa seva, però aquests haurien estat posats en llibertat per falta de proves.