Vents de canvis i presa de decisions envolten la casa d'una les parelles més influents i famoses d'Espanya, com ho són Shakira i Gerard Piqué. La cantant colombiana visualitza la possibilitat de canviar de residència en un futur no molt llunyà. Potser, per canviar d'ambient, o per continuar expandint els seus horitzons als EUA.

Aparentment, sonen rumors que Shakira està proposant-li a la seva actual parella mudar-se de Barcelona cap a Miami, i sol·licita a Piqué que l'acompanyi en la seva nova aventura. No obstant, el català posseeix un contracte amb el Barca, encara sense acabar. I aquest no vol renunciar a ell, ja que té diversos anys firmats (finalitza el 2024).

enganxada shakira i fills gtres

Shakira, Piqué i els seus fills

La cantant barranquillera fins i tot volia avançar la seva mudança a l'estiu, però l'aturen els compromisos laborals de Piqué. El seu ideal és que ell pugui penjar les botes a l'equip de David Beckham a Miami, mentre ella aprofita per fer la seva gira musical pels Estats Units.

La casa on viure no és res preocupant, ja que Shakira compta amb una propietat a la ciutat nord-americana, que va adquirir durant el seu matrimoni amb De la Rúa, la qual està en procés de venda, que paralitzaria, pero anar a viure allà. Per tant, aquest lloc seria ideal per començar la seva estada a Miami.

DAVID BECKHAM INTERMIAMI SONRIE EUROPA PRESS

David Beckham

Alguns assenyalen que Shakira es vol mudar per oblidar els problemes legals en què s'ha vist immersa a Espanya, on els seus ingressos han estat en dubte i ha de comparèixer davant de la justícia d'aquí a poc temps. Per aquesta raó, ha rebut algunes crítiques dels seus seguidors, que l'acusen d'evadir les seves responsabilitats fiscals.

D'altra banda, alguns pensen que està ampliant el seu camp de feina, i desitja fer-se notar encara més en altres països, a través de cançons en anglès i el seu encantador ball de malucs que té els seus seguidors enamorats. Però no ha d'oblidar que forma part d'una parella i les decisions han de ser compartides. És per això que espera ansiosament que Piqué li doni el vistiplau a la seva proposta, i puguin anar-se'n el més aviat possible.

Sabem que per a Piqué no seria fàcil deixar el Barça en temps en què més ho necessiten, ja que no desitja sortir per la porta del darrere, quan li falta poc per culminar el seu contracte i prendre noves decisions. Deixar el seu país natal no és per a res fàcil, però per a això té Shakira per recolzar-se mútuament a les seves decisions, esperant que puguin arribar a un acord sense perjudicar la seva relació.

Shakira i Piqué s'han caracteritzat per ser una parella que creu molt en la família, per això malgrat els seus compromisos professionals sempre treuen temps per estar junts. Esperarem a veure a quina classe d'acords arriba Shakira amb Piqué, si decideixen quedar-se o anar-se'n d'Espanya. El futur d'ambdós pot estar als Estats Units a pocs anys vista.