Shakira continua en el focus mediàtic. En teoria demà firmarà als jutjats el conveni regulador per la custòdia dels seus fills. Es veurà les cares per última vegada amb Piqué. A partir d'aquest moment vol posar terra pel mig. Per fi ha aconseguit el seu passaport per tornar a Miami. Ho farà juntament amb Milan i Sasha, per a qui ja tindria escola triada. 

Aquest cap de setmana es va especular amb un possible vol express als Estats Units en companyia dels seus fills i del seu germà Tonino. Era una cosa gairebé surrealista perquè a causa de les hores de vol pràcticament es passarien tot el dia volant entre l'anada i la tornada. No era viable per a un cap de setmana. I efectivament, Shakira no se'n va anar a Miami, era molt més a prop del que es pensava. Havia marxat al seu refugi favorit d'Espanya, Cantàbria.

Shakira surf
Shakira surf

En aquesta comunitat del nord d'Espanya, la cantant ha trobat pau. Durant aquests anys, Shakira i Piqué es van refugiar en nombroses ocasions a Cantàbria. Allà va descobrir la seva passió pel surf. S'han filtrat unes fotografies on se la pot veure a la platja sense amagar-se. Enfundada en el neoprè i mostrant una gran complicitat amb un noi jove que previsiblement podria ser un entrenador.

Shakira podria retardar els seus plans de volar a Miami

A l'arribada a la ciutat comtal, Shakira es va fotografiar sense cap problema amb els fans que se la van trobar a l'aeroport. Anava vestida amb roba còmoda, de sport. Ara s'especula sobre la data en la que posarà rumb a Miami per sempre. Es parlava de dos temps. O en Nadal, quan Milan i Sasha acabin les classes, o a l'estiu, amb més tranquil·litat. Cal recordar que William Mebarak, el pare de la colombiana, està molt delicat de salut.

Shakira torna de Cantàbria
Shakira torna de Cantàbria

Antonio Rossi ha confirmat a 'El programa d'Ana Rosa' que l'esperat viatge de Shakira a Miami és més lluny del que es pensa. Segurament, passarà la primera part del Nadal a Barcelona. És probable que a partir de l'1 de gener posi rumb als Estats Units. I si finalment no decideix anar-se'n ho farà a l'estiu. No obstant això, tampoc no se la veu amb gaire pressa. "Shakira i Piqué estan entenent-se per veure quan ella se'n pot anar a Miami, però serà després de l'1 de gener", va dir el periodista.