La separació de Shakira i Gerard Piqué continua portant cua. Les informacions sobre situacions polèmiques que s'han donat sobre el procés no deixen de sorgir. I les últimes apunten a un enfrontament violent entre la colombiana i la mare de Piqué, Montserrat Bernabéu, en el qual haurien arribat a les mans.

Tot comença quan, segons expliquen, la cantant colombiana confiava en la seva sogra per desfogar-se dels problemes que tenia amb Piqué. La mare de l'exfutbolista era amb qui Shakira plorava desfogant-se per la situació amb el català. No obstant això, després va saber la realitat. El que hauria estat fent realment Montserrat és encobrir la infidelitat del seu fill amb Clara Chía.

Shakira es va sentir traïda per la seva sogra

Va ser llavors quan Shakira va conèixer l'altra cara de qui havia estat el seu consol. De fet, es coneix que Piqué s'havia vist amb Clara Chía en una casa propietat dels seus sogres ubicada a Cabrils. Una cosa que estaria en coneixement de la seva mare mentre consolava Shakira.

Montserrat Bernabéu i Shakira efe
Montserrat Bernabéu i Shakira efe

Des d'aleshores Montserrat Bernabéu i Shakira no han tingut bona relació. Així ho demostren detalls com l'estrofa que la colombiana li dedica a la seva exsogra en la cançó Music Session 53 juntament amb Bizarrap. O la bruixa que Shakira va posar al balcó de casa seva mirant cap al domicili dels pares de Piqué. En aquest últim episodi algunes fonts expliquen que Milan i Sasha haurien explicat a Shakira que l'anomenaven 'bruixa' en l'entorn de Piqué.

Shakira i Montserrat acaben a cops davant de Milan i Sasha

Però allà no acaba tot. Segons explica el mitjà spdnoticias, Montserrat i Shakira van arribar fins i tot a les mans. La traïció va ser tan forta que asseguren que la cantant de Barranquilla i la mare de Piqué van tenir una baralla en la qual van arribar a les agressions físiques.

Una baralla que, segons revela el mitjà esmentat, hauria començat Monserrat clavant la primera bufetada. Una baralla que, a més, hauria estat presenciada pels seus dos fills, Milan i Sasha.

No és l'únic enfrontament que haurien tingut sogra i nora. La revista Chance va publicar unes imatges en les quals Montserrat agafava de la cara en públic Shakira en una ocasió mentre Piqué es mostrava impassible.

Moment exacte en què Montserrat Bernabéu agafa de la cara Shakira CHANCE
Moment exacte en què Montserrat Bernabéu agafa de la cara Shakira / CHANCE