No es pot negar que Selena Gómez és una de les estrelles més estimades. Ha acumulat admiradors tant per la seva faceta de cantant, com per la seva carrera d'actriu i les seves tasques filantròpiques. No obstant això, això no l'ha exclòs de ser assenyalada i criticada. Durant els últims anys, ha intentat crear una campanya d'amor propi i evidenciar els efectes del bodi shaming. Raó per la qual s'ha convertit en un exemple a seguir per a nombrosos joves a tot el món. Així doncs, la sorpresa ha estat grata en veure que va aparèixer sense maquillatge en xarxes socials. Els fans cauen rendits als seus peus.

Selena Gómez ha estat una de les primeres artistes en empatitzar amb el públic en parlar obertament de la seva salut mental. Recentment, va llançar un documental sobre la depressió. Per ser bé amb el seu aspecte físic va haver d'afrontar moltes situacions difícils i decaure algunes vegades. Com ho comentava al seu documental, Dear, d'Apple TV+, no va ser del tot honesta en assegurar que ja no li importaven els comentaris negatius. Encara que es deia a si mateixa que no els acceptava, internament li feia mal. Ara, amb més experiència i una bona dosi d'autoacceptació, s'ha deixat veure sense maquillatge en xarxes socials.

Aquesta vegada, la celebritat ha estat elogiada. No per la seva bellesa "artificial", sinó per l'expressió autèntica. Va mostrar un rostre real, sense por al què diran. Te n'expliquem més en les següents línies.

 

 

El poderós missatge de Selena Gómez sense maquillatge en xarxes socials

Es pot destacar que, en les últimes setmanes, 'Sel' ha estat embolicada en una gran polèmica. Tan absurd com sona, aquesta vegada a causa del seu pes. Gran part de la societat no acaba d'entendre que no s'ha de jutjar els altres pel seu cos o aparença. En ser una figura pública està més exposada a ser l'objecte de crítiques de milions d'usuaris, per la qual cosa ha volgut acabar amb tot fent aclariments. En diverses ocasions ha dit que el seu aspecte físic es deu al lupus. I fins i tot tenint aquesta onada de comentaris destructius a sobre, va prendre la valenta decisió de mostrar-se sense maquillatge en xarxes socials.

En el seu més recent post va exhibir dues fotografies molt reveladores. Melena deixa anar, cara rentada, sense productes de maquillatge obstaculitzant la vista ni filtres per dissimular les seves imperfeccions més evidents. La intèrpret de Who Says es va exposar davant dels seus fans en la seva versió natural, fins i tot descobrint l'acne que totes oculten si és possible. Reivindicant la bellesa al natural, que no té per què ser un secret davant dels altres i molt menys un punt de faci fallida.

Aquest gest ha estat molt poderós, amb més missatges positius que negatius. Entre els quals es destaquen els comentaris de Paris Hilton, Nicola Peltz, Michelle Pfeiffer, Miley Cyrus i d'altres. L'ex de The Weeknd va dir basta, es va revelar davant de la cultura del perfeccionisme que en els últims temps ha regit les xarxes socials.

Selena Gómez iniciarà una tendència d'estètica realista i acceptació pròpia. Aparèixer sense maquillatge en xarxes socials ha estat el seu primer pas, esperem que aquest exemple perduri amb el pas dels anys.