L'any comença per a Sandra Bullock de la millor forma. Entre altres coses, s'ha decidit a vendre un dels apartaments més cobejats. Ubicat a Los Angeles, l'espectacular pis s'ofereix per menys de 4 milions d'euros. Qualsevol voldria un espai tan grandiós com aquest i és que les raons sobren. Com sigui, això ens ha donat l'oportunitat de conèixer com és una de les propietats de l'actriu. Queda't i obtén tots els detalls, no t'imagines qui podrien ser els veïns del pròxim propietari.

Sandra Bullock és una de les actrius més comentades del moment gràcies al seu més recent èxit a la pel·lícula de Netflix. Imperdonable és el nom que rep el film que va protagonitzar i va produir. Tal sembla que s'ha colat entre les 10 pel·lícules més reproduïdes de la plataforma. Això no és del tot un misteri, ja que en comptar amb aquesta estrella els llargmetratges tenen un triomf gairebé assegurat. Sabent això, ha decidit festejar en gran i desfer-se d'una propietat (potser per adquirir un altre paradís immobiliari). A West Hollywood hi ha l'edifici Serra Towers i al pis 22 (amb 31 pisos) hi ha la residència de la nord-americana. Vols saber-ne més?

Edifici Serra Towers

Edifici Serra Towers

Com és l'apartament de Sandra Bullock?

Abans de ser de Bullock, va pertànyer a Matthew Perry. Exhibeix un escenari inspirat en l'arquitectura de mitjans del segle XX, per la qual cosa la seva bellesa rau en el natural i minimalista. Exhibeix 158 metres quadrats, 2 dormitoris, 2 banys, cuina, vestíbul, menjador, sala principal i estacionament per a 2 vehicles. Tot això per 3,9 milions d'euros. En ingressar hi ha molts elements que criden l'atenció. Al saló es prioritzen les textures sòbries i la combinació de colors neutres i clars. Els mobles són blancs, amb coixins en diferents tons de marró, una taula de centre àmplia, llums, butaques i un sostre blanc amb llums escampats a tot arreu.

Casa de Sandra Bullock

Casa de Sandra Bullock

No obstant això, el més al·lucinant de tot és el que envolta al saló i a tot el departament per si mateix. Són parets de vidre que mostren una vista panoràmica de la ciutat californiana, una autèntica bellesa. A l'hora de l'alba, capvespre i fins i tot en la nit es gaudeix d'un quadre singular i hipnòtic. A més d'això, gairebé totes les estances inclouen balcons, per tant, es pot aprofitar encara més l'espectacle per als sentits que brinda aquest lloc privilegiat a West Hollywood.

D'altra banda, l'habitació principal és espaiosa. Compta amb un llit matrimonial amb capçalera beix, una gran catifa, tauletes de nit i portes escorredores amb accés al balcó particular. En conseqüència, és un espai lluminós i elegant que pot donar tranquil·litat al seu pròxim propietari. Els banys, malgrat ser luxosos, també són senzills i de bon gust. Amb plaques de cocció blanques, llums, emmagatzemament de fusta, dutxes amb panells de cristall, tovallolers i colors cremes. D'altra banda, el comprador tindrà l'oportunitat de topar amb veïns com Adam Sandler, Kelly Osbourne i Courtney Cox.

Casa de Sandra Bullock

Casa de Sandra Bullock

Sandra Bullock deixa anar una joia immobiliària. T'animaries a comprar un apartament com aquest?