Temps durs pels quals ha passat Nagore Robles en aquestes últimes setmanes. Un petit bony al pit l'ha mantingut en suspens, però finalment no era res. Espantada per si podia ser un indici de càncer de mama, Nagore reconeix que ha estat una mica out els últims dies. El motiu no era cap altre que la seva salut i la falta de proves diagnòstiques. Finalment, per sortir de dubtes, la tertuliana ha acudit a una revisió mèdica i tot correcte.

"He estat durant un parell de mesos amb un dolor a un pit, a causa d'un bony dur que m'estava empipant. Tot està bé", ha explicat Robles, al que ha afegit que li fa "ràbia" reconèixer que ha estat molt temps sense passar una revisió mèdica rutinària. "No tornarà a passar. Us aconsello que ens fem entre totes proves amb més freqüència", ha ressaltat en un dels seus últims insta stories a Instagram.

"L'amor també significa acceptar els finals"

Un ensurt a què se li afegeix la recent ruptura amb Sandra Barneda. La presentadora de 'La Isla de las Tentaciones' i també conductora dels debats de 'Secret Story: La Casa dels Secrets' va trencar de mutu acord amb Barneda fa unes setmanes. De fet, així ho va publicar a Instagram:

"L'amor també significa acceptar els finals i deixar anar encara que sigui una decisió difícil. Per evitar especulacions i notícies difamatòries sobre nosaltres, hem decidit de mutu acord comunicar que des de fa uns mesos no som parella. Prenem camins separats però desitjant-nos el millor l'una a l'altra. Si us plau, us demanem respecte per a ambdues en aquest moment. Moltes gràcies a tots". Així resava el comunicat de Sandra.

Una relació que es mantenia vigent des de 2016. Va ser rere 'Gran Hermano VIP' on presentadora i col·laboradora es van conèixer a les gales, els debats i les posteriors festes en la coneguda i mitiquísima 'La Posada de les Ànimes'. Després de diverses filtracions, no van decidir fer pública la seva relació fins a finals de 2017, quan ja era més que evident que Sandra i Nagore estaven sortint juntes. Cinc anys marcats per alts i baixos i amb una ruptura entreintervinc -la de 2019-, en els que es van arribar a sortir fins i tot els rumors de maternitat i de matrimoni. Tanmateix, sembla que aquests últims no arribaran mai a succeir. L'exassessora de l'amor de 'MYHYV' i la famosa presentadora de Telecinco són ara simplement amigues. Res més.