La cantant catalana Rosalía ha fitxat l'exrepresentant de Shakira, Jamie Levine, perquè consolidi la seva posició al mercat nord-americà. La representant és una veterana de la indústria musical, amb més d'una dècada d'experiència al costat de la colombiana.

Actualment segons l'indicat per diversos mitjans, la representant actualment exerceix com a assessora per a projectes en curs de la cantant colombiana i tot indica que ambdues continuen tenint una relació professional amistosa.

El fitxatge d'aquesta nova representant és un gran pas per a Rosalía. Jamie Levine és una experta en el mercat global de la música, i té una àmplia xarxa de contactes en la indústria, sobretot als Estats Units (EUA). La seva experiència i coneixements seran fonamentals per ajudar l'espanyola a expandir encara més la seva carrera a nivell internacional.

Shakira amb Jaime Levine
Shakira amb Jamie Levine

La informació es dona a conèixer després de la ruptura el febrer de la relació entre Rosalía amb el seu anterior mànager, Rebecca León, després de cinc anys de treball conjunt, un lustre en el que la cantant de 'Despechá' es va catapultar internacionalment.

Èxit musical de Rosalía

Rosalía només ha aconseguit vendre des d'aleshores als EUA unes 750.000 còpies dels seus tres discos al mercat i alhora ha aconseguit la seva millor posició en les llistes oficials d'aquest país amb la recent 'Petó' al costat de Rauw Alejandro, que va arribar al lloc|parada 52.

D'igual forma, el seu més recent àlbum, Motomami -que va sortir a la llum l'any 2022- ha aconseguit a més encapçalar la classificació específica de pop llatí. Ho va fer durant 25 setmanes, la qual cosa el converteix en el treball que més temps ha romàs en aquest lloc d'honor en aquesta dècada.

L'autora de 'Bizcochito' ha comptat amb una gran gamma d'artistes reconeguts per a les seves col·laboracions; Bad Bunny, J Balvin, Cardi B, The Weeknd, James Blake o Billie Eilish són alguns d'ells.

Rosalía
Rosalía

L'exparella de Rauw Alejandro a més va aconseguir que la revista Rolling Stone col·loqués en cinquè lloc el seu tema 'Despechá' entre les millors cançons de 2022, per sobre d'altres de tan famosos com a 'As it was' d'Harry Styles o 'Break My Soul' de Beyoncé.

Rosalía i Rauw Alejandro, rumors sobre reconciliació

Després de veure alguns detalls curiosos a l'última publicació que va realitzar Rosalía des que es va donar a conèixer el final de la seva relació amb Rauw Alejandro, molts fans han lligat caps i asseguren que ambdós artistes podrien haver-se reconciliat. Com és de coneixement fa ja gairebé dos mesos que ambdós cantants van anunciar la seva inesperada ruptura a través de les seves xarxes socials, deixant tots bocabadats.

Des d'aquell moment l'espanyola va abandonar les xarxes i no va ser fins fa només uns dies que va tornar a la xarxa social Instagram, tanmateix, segons asseguren alguns seguidors molt detallistes que Rosalía no es trobi sola i que hi ha una reconciliació. L'espanyola va decidir compartir amb tots els seus fans el que ha estat fent en aquest període de vacances després d'una llarga gira i també després d'haver acabat la seva relació.

Encara que en les imatges Rosalía sembla no dir cap altra cosa més que es troba tranquil·la, ambdós van publicar un diccionari de Composició Poètic i si la vista no falla, definitivament sembla ser el mateix exemplar.