Sabem que Rosalía és amant dels extrems i així ho demostra també en els seus outfit amb els quals imposa moda diàriament. Ella no es conforma que el món sencer balli 'Despechá', sinó que també han de vestir com ella, perquè no deixa de marcar tendències d'avantguarda en la moda. I la motomami ho va tornar a fer. Se'n va anar a celebrar el seu aniversari a Nova York amb un abillament que no va poder passar desapercebut per a ningú. Especialment per les botes slouchy texanes més extremes.

Després de cantar en el Global Citizen Festival, Rosalía va celebrar el seu aniversari amb el seu nuvi, Rauw Alejandro, amics i familiars en un esdeveniment privat a Nova York. La catalana va optar per un total look de la col·lecció Primavera-Estiu 2023 de Y/Project. Per a això va recórrer a un modern slipdress blanc i blau en un joc de volums maxi. Però el que més va cridar l'atenció van ser les botes vaqueres fins a la cuixa. Un look decididament avantguardista que no fa sinó confirmar l'estatus d'icona d'estil de Rosalía, l'estil del qual té un impacte directe no només al món de la moda, sinó en el de la indústria musical.

Rosalía
Rosalía

Aquest tipus de botes que manlleva el seu nom dels texans slouchy o amples fa un gir a les botes mosqueteres que regnen a les passarel·les per versionar-les amb aquest efecte arrugat i en mida XXL. Rosalía va lluir el model de taló ample, punta afilada i barrejant diferents tons denim, combinades amb un vestit curt en un to que es mimetitza, per no restar protagonisme, amb les botes cobrint fins i tot les seves cuixes. Les botes més extremes de la intèrpret de 'Bizcochito' s'han convertit en una de les peces més buscades en Web i l'interès per elles no ha deixat de créixer en les últimes setmanes.

La 'Motomami' no és la primera que s'atreveix amb aquest look. Abans ja vam veure a Rihanna lluir una botes molt altes i molt amples en denim, amb plecs de les clàssiques botes mosqueteres.També hem vist a Julia Fox canviar els pantaleggings de Balenciaga per botes de l'estil XXL tan altes com les seves cuixes. Encara que sens dubte les Kardashians, amigues de Rosalía, són les reines de les botes. Han perfeccionat l'estil per portar botes en tota ocasió, inclòs el gimnàs.
Rosalía acaba de complir 30 anys, gaudint d'un èxit sense desaprofitament. El seu disc 'Motomami', no deixa de sonar a tots els racons del planeta i suma 9 nominacions als Grammy Llatí que reconeixen la qualitat del seu últim treball. Amb aquest rècord la cantant no tem a les combinacions més arriscades. Ha portat 'looks' complicats, encara que amb aquestes botes slouchy en teixit texà, els ha superat tots. Així com ha superat totes les expectatives dels seus seguidors amb la seva gira 'Motomami World Tour', on el seu públic també l'ha sorprès. Durant el seu concert a Toronto una seguidora va trencar el protocol de seguretat per lliurar-li a la cantant un anell de compromís. Amb cara de sorpresa l'artista no sabia què respondre i finalment li va dedicar la següent cançó a "la seva promesa".