A començaments del mes de maig, la cantant Rosalía va llançar oficialment el seu últim tema: 'Despechá', una cançó amb ritmes llatins que va donar a conèixer durant els primers concerts del seu 'Motomami Tour'. Com era d'esperar-se, aquest tema no va passar desapercebut (com la majoria de les coses que estan relacionades amb l'artista catalana), ja que s'ha convertit en un dels temes més escoltats de l'estiu, ja que compta amb més de 33 milions de reproduccions al seu canal de YouTube i ha aconseguit batre un nou rècord en ser la cançó, interpretada per una artista femenina en espanyol, que més ràpid ha aconseguit assolir els 100 milions de reproduccions a Spotify. A causa del seu èxit, els mems i els vídeos virals no s'han fet esperar, però n'hi ha un en específic que s'ha robat l'atenció de tots, ja que el tema 'Despechá' ha arribat fins i tot a les estrictes files de l'exèrcit.

En el vídeo es pot veure un grup d'homes exercitant-se, corrent en ple carrer al mig del que sembla ser un entrenament militar o algun tipus de club esportiu. Mentre els joves s'exerciten, es pot escoltar de fons la cançó 'Despechá', l'himne de l'estiu a tot Espanya. Des d'un balcó o una terrassa, un observador curiós es va donar a la tasca de gravar com el grup de joves sense camisa corejaven la cançó de Rosalía com si es tractés d'algun Cant al Trot per incentivar els soldats en el camp de batalla. Específicament, el grup d'homes cantava la primera estrofa de la cançó que diu: "Baby no me llame, que yo estoy ocupá olvidando tus male'. Ya decidí que esta noche se sale. Con toa' mis Motomami, con toa' mis gyale".

Aquest vídeo ha generat una gran onada de comentaris i reaccions davant del hype que ha causat la nova cançó viral de 'La Rosalía', ja que al moment compte amb més de 700.000 reproduccions a Twitter i més de 12.000 "m'agrada".

Els Fans de Rosalía reaccionen al vídeo dels joves de l'exèrcit cantant 'Despechá' durant el seu entrenament

Milers de seguidors de la intèrpret de 'Bizcochito' han reaccionat davant de tan sorprenent vídeo, ja que no és gaire comú escoltar un gran grup de militars cantant una cançó d'aquest estil. "No sé com reaccionar a això, d'una banda, són testosterona pura, però per l'altre és increïble", "Quan l'esport es converteix en tot un concepte", "Això sembla un mem", "Despechá és la nova Tusa dels homes", "Es podria dir exèrcit 'Motopapi' perfectament", "La meva única motivació per fer esport", "Així qualsevol fa exercici", van ser tan sols alguns dels comentaris que van publicar els internautes sota el vídeo.

Tanmateix, un ampli grup d'usuaris d'aquesta xarxa social han assegurat que això es tracta d'un muntatge, ja que és molt poc probable que a les files de l'exèrcit es permeti aquest tipus de cançons en la via pública, desmentint així la veracitat d'aquest vídeo viral.