A més de sorprendre amb les lletres i els ritmes de les seves cançons, Rosalía també ha aconseguit imposar un nou i irreverent estil en posar de moda algunes tendències amb què molt pocs s'han atrevit. Ara, la cantant catalana ha tornat a incendiar les xarxes socials en publicar una fotografia amb un look que sembla haver sortit d'una pel·lícula futurista o d'un xou de Drag Queens i que ha cridat l'atenció de tots els seus fans, però especialment ha sorprès la cantant Alaska, qui es va sentir molt identificada amb el nou look de la 'Motomami'.

La nova proposta estilística de Rosalía té de tot una mica: perruca bicolor en vermell i negre molt com Mónica Naranjo (o Cruella de Vil per als fans de Disney), un vestit galàctic amb acabats metàl·lics i l'icònic look de celles d'Alaska, el mateix que va ser molt famós en els glamourosos anys 20.

Ha estat durant el seu 'Motomami Tour' al Brasil on la intèrpret de 'Despechá' va decidir sorprendre tots els seus fans en aparèixer amb un look dramàtic i extravagant compost per un conjunt de lluentons en color plata, i amb una gran quantitat d'obertures que van deixar al descobert la seva espectacular figura tonificada i un maquillatge de celles que es va convertir en l'element principal del seu look, i no precisament perquè vulguem recrear-lo, sinó per la forma tan extrema que va decidir donar-lo en aquesta ocasió. I és que recordem que fa un temps la cantant es va viralitzar en apostar per un look de cella súpers poblades i sense depilar a l'entrecella per al videoclip de 'A Palé', ara la catalana ha decidit anar a l'altre extrem en decantar-se per unes celles extrafines i molt expressives realitzades completament amb maquillatge.

Alaska li publica un comentari a Rosalía en una publicació a Instagram i les xarxes esclaten

Al moment, la publicació compta amb gairebé 2 milions de "m'agrada" i més de 10.800 comentaris dels seus fans. Tanmateix, n'hi ha un que destaca especialment. Es tracta del comentari de la intèrpret del 'Rei del Glam', qui no ha pogut evitar reaccionar davant del nou look de la catalana. "M'agrada aquest truc de celles", va escriure la dona de Mario Vaquerizo. Immediatament, una gran quantitat de seguidors van reaccionar davant d'aquest comentari amb un like, confirmant que ella no havia estat l'única que va pensar que hi havia una gran similitud en el look d'ambdues artistes.

"Vaig pensar en tu", "Te les ha copiat. Després es queixa que la copien...", "És molt tu", "És Alaska Motomami", van ser alguns dels comentaris que van publicar els internautes. No obstant això, diverses persones van assegurar que Rosalía no intentava imitar directament Alaska, sinó la comunitat de Drag Queens, que han imposat aquest look des de fa dècades. "L'estilista és @serpiente.es i crec que buscava portar tot un aspecte de transvestit, no sigueu tan maniqueus, intransigents i intolerants", va escriure un seguidor en el comentari d'Alaska. Al moment, Rosalía no s'ha pronunciat davant d'aquest comentari, però... quina sorpresa que ens hem emportat!