Sense cap dubte la cantant catalana és un gran èxit en tots els sentits. Rosalía no només dicta tendència amb les seves ungles quilomètriques o les seves cançons de ritmes impossibles. També ho fa quan obre la nevera. La cantant catalana, que acaba de bufar 32 espelmes, ha revelat la seva fórmula matinera per sobreviure a jornades maratonianes sense caure en el pica-pica: un esmorzar a base d'ou, alvocat i pa integral.

Res d'extravagàncies hollywoodianes ni pocions miraculoses. El seu menú matutí és tant bàsic com eficaç: proteïna, greix saludable i un toc d'hidrat. El que qualsevol podria preparar a casa sense trucar al nutricionista. Rosalía el té clar, si comences el dia amb un plat que saciï, el cos aguanta millor i la temptació d'atacar les galetes desapareix, i d'aquesta forma pots cuidar la teva línia.
Un bon esmorzar al matí és el més important per a un bon cos físic
Darrere d'aquesta confessió, que sembla treta de la llibreta de consells de qualsevol mare, hi ha un missatge més profund: cuidar-se no és qüestió de postureig, sinó d'hàbit. I Rosalía, que viu en un avió entre Miami, Los Angeles i Barcelona, sap bé el que significa necessitar energia constant per a assajos, concerts i sessions d'estudi interminables.
Les xarxes, com sempre, han fet el seu. Els seus seguidors es divideixen entre els qui l'aplaudeixen per predicar amb l'exemple i els qui fan broma que aquest esmorzar no l'aguanta un estómac de dilluns a les set del matí. Però l'impacte és allà: si Rosalía diu que el truc és l'alvocat, mig món corre cap al supermercat.
El curiós és que, al mig del seu univers de luxe i fama, l'artista s'aferra al senzill. Un ou, un pa integral, mig alvocat. Com la veïna del quart. Com l'amiga que insisteix que "esmorzar bé ho canvia tot". Potser allà hi ha la màgia: convertir el quotidià en tendència global.
