Mentre Rosa López, coneguda popularment com a 'Rosa d'Espanya', continua buscant feina i esperant que li truquin per completar la seva agenda amb actuacions sobre l'escenari, passa un moment dolç a la parcel·la sentimental. La cantant comparteix vida amb una parella que, a més de donar|fer-li alegries en l'amor, també ha estat clau per lluir el físic del que presumeix en el dia d'avui.

Després de diversos desamors, Rosa López, guanyadora de la primera edició de 'Operación Triunfo' gaudeix d'una meravellosa història d'amor al costat de Iñaki García, policia de professió. "L'estimo amb bogeria i espero que sigui per a tota la meva vida. Això és amor de veritat, jo entenia l'amor d'una altra manera. La loteria més gran és trobar el teu company de vida, jo sempre ho he buscat. No hi ha home més bonic que el meu Iñaki. Encara que això s'acabés això seria per a tota la meva vida", va declarar l'artista en el programa 'Gente Maravillosa' que presenta Toñi Moreno en Canal Sur.

Rosa López passa un moment dolç en l'amor

En aquell mateix programa, Iñaki va voler donar una sorpresa a Rosa apareixent per sorpresa al plató. I no content amb sorprendre la seva parella, també li va dedicar unes sentides paraules. "Rosa és meravellosa. Té un cor enorme, és com em mira, com em tracta... M'aporta llum i m'ha fet veure el món amb un altre prisma, és l'amor de la meva vida. M'ha obert un món que no coneixia. Pau", va assenyalar l'agent de la llei.

Iñaki, com a policia que és, manté un excel·lent estat de forma. Una cosa que ha 'encomanat' a Rosa a base de seguir una dieta saludable i anar sovint al gimnàs amb Iñaki. No perdonen ni un sol dia i es deixen la pell.

Així és ara Rosa López després de perdre 40 quilos

Gràcies a això, Rosa llueix ara un físic que no té a veure res amb el que mostrava quan va entrar a l'Acadèmia d'OT el 2001. Ha perdut 40 quilos, alhora que ostenta un cos fort i musculós, tal com presumeix a les xarxes socials.

Rosa López
Rosa López / Instagram