'Sálvame' s'ha quedat a la deriva. Els espectadors han donat l'esquena al programa després dels seus reiterats enganys a l'audiència. A més d'instal·lar un ambient desagradable. En els últims mesos, 'Sálvame' ha perdut el lideratge i ha caigut a mínims històrics. No obstant això, amb diversos canvis, La fàbrica de la tele comença a remuntar el vol del seu vaixell insígnia.

No obstant això, si ens fixem, la resta de programes de la cadena tenen una reputació major. 'El programa de Ana Rosa' ha aconseguit treure-li a 'Sálvame' els col·laboradors de més actualitat. La seva productora compta amb Isa Pantoja, Rocío Flores, Glòria Camila i Rosa Benito. 'Sálvame' amb els de sempre. Però a sobre, el programa d'Unicorn Content ha deixat en ridícul a l'espai de La fàbrica de la tele.

Marta Riesco Mediaset

Marta Riesco / MEDIASET

Aquest dilluns 'El programa de Ana Rosa' desmentia una sèrie d'informacions que va concedir 'Sálvame' sobre Marta Riesco. Gema López destapava les suposades condicions que la reportera hauria posat al programa en el que treballa després de convertir-se en un dels rostres més mediàtics. "M'explica que ella vol continuar sent periodista, que ho està passant fatal, que ella vol ser darrere de tot això. Però jo li dic a la cara: 'crec que estas encantada amb el que t'està passant'", va començar a explicar la col·laboradora després de parlar amb la jove.

"Perquè jo després vinc al programa i aquest matí m'assabento que Marta, que vol continuar sent periodista i que vol estar allunyada de tot això i que no vol ser en el centre, no entén com no se li donen més dies perquè ella és protagonista de totes les històries que s'estan explicant", va arribar a revelar López; per afegir: "fins al punt que ella creu que està malgastada i que aquest és el seu moment professional. Creu fins i tot que mereix una secció".

marta riesco Telecinco

Marta Riesco / MEDIASET

Gema López, ridiculitzada per 'El programa de Ana Rosa'

També va revelar que Marta Riesco no vol que s'emetin imatges del seu passat on encara no s'havia sotmès a una rinoplàstia. El tertulià Pepe del Real ha desmentit a 'El programa de Ana Rosa' totes les paraules de Gema López.

Gema López Sálvame Telecinco

Gema López / MEDIASET

"Vull aclarir que s'ha afirmat que Marta havia demanat un augment, que havia demanat una secció i que no s'emetessin imatges d'ella antigues. És totalment incert. Jo entenc que ella el que no està és còmoda parlant del tema perquè li ho ha dit a Sonsoles. 'Si puc fer un reportatge i defensar el meu reportatge millor que asseure'm tot el programa i haver d'aixecar-me quan parlem del tema que a mi m'incomoda'", s'ha assegurat per després desmentir les acusacions de 'Sálvame'.

"Desmentim que hagi demanat una secció i, home, a tots ens agrada veure'ns guapos i entenc que si ella (Marta) en un moment donat no es sent còmoda amb imatges del passat, doncs prefereixi veure's més còmoda", conclou l'espècie de comunicat.