Sempre que parlem d'Isabel Pantoja, Mila Ximénez o Rocío Jurado ens ve a la ment el nom d'Encarna Sánchez. La locutora de ràdio tenia molt poder en els mitjans de comunicació. En aquella època era un dels rostres més mediàtics. Tots la respectaven i la temien, per això era millor avenir-se amb ella. Moltes vegades s'ha parlat d'un suposat affaire entre Isabel Pantoja i Encarna Sánchez, però mai no es va arribar a confirmar, ja que la relació de la cançonetista és un tema tabú. L'únic rumor que corre és que Doña Ana les va veure a les dues al llit d'un hotel en un dels concerts de la cantant. Des d'aleshores ja no va acompanyar a la seva filla a cap més.

De fet, asseguren que "una persona molt propera a la periodista d'Almeria va trucar a Isabel perquè anés a casa seva dies abans de la seva mort. Va ser una trobada molt trista i dolorosa, i la cantant va sortir plorant del xalet d'Encarna de La Moraleja".

Encarna Sánchez

Encarna Sánchez

La mare de Pantoja va arribar a confessar entre llàgrimes "que havia trobat Encarna i la seva filla juntes en una habitació d'hotel". Pel que sembla, "no va suportar mai que Isabel tingués amistat amb Encarna Sánchez", el que va provocar una seriosa picabaralla entre mare i filla per "primera i única vegada". "Donava suport en tot a la seva filla, excepte en la seva amistat amb ella. Li provocava inquietud", assenyalen des del seu entorn més proper.

"El motiu pel qual tornen a ajuntar-se Doña Ana i Isabel és Chabelita. Isabel volia ser mare per segona vegada, sí o sí, i Encarna era a una altra cosa. Quan s'allunya voluntàriament d'Encarna, la mare torna a estar al seu costat", recalquen. També es va dir que podria haver tingut alguna cosa amb Mila Ximénez. Però la periodista mai no va voler. Encarna Sánchez es va enamorar bojament de l'ex de Santana. Aquesta li va donar treball en el seu programa, però una vegada que va veure que no podia donar-se una relació la va deixar sense feina com a revenja.

Rosada Jurada

Rocío Jurado

I també se la va relacionar amb Rocío Jurado. Encarna Sánchez es va arribar a obsessionar amb la cantant. Fins i tot va arribar a odiar-la, després d'estimar-la bojament. Però aquesta no li va fer cas. Antonio David Flores va ser l'encarregat de revelar aquesta relació a 'Sálvame'. "Li va enviar un ram de flors, una carta i un anell d'or blanc amb un diamant. Quan ho va veure, Rocío va demanar que li tornessin, i a partir d'allà, Encarna va començar a dir penjaments d'ella a la ràdio. Parlava fatal, deia unes coses...", explicava Antonio David Flores a Sálvame.

Antonio David Flores, Telecinco

Antonio David Flores

I és que l'anell es tractava d'una proposició en tota regla: "L'anell d'or blanc amb un diamant era en concepte de matrimoni", remarcava el llavors col·laborador. Va ser després d'aquest fracàs amorós quan Encarna Sánchez es va començar a relacionar amb Isabel Pantoja.