Telecinco ja prepara la tornada de 'Supervivientes', la seva salvació per millorar les seves audiències. El grup de comunicació no passa pel seu millor moment i és que li ha faltat un reality potent a la seva graella. El concurs de supervivència és l'únic que li funciona. Està tancant ja el càsting que promet grans sorpreses i és que la demanda dels espectadors és cada vegada més alta.

Tot i que encara no s'ha desvetllat cap concursant ja s'han fet diverses especulacions. Un dels noms que més sona és el de Kiko Matamoros, les seves últimes paraules no han deixat cap dubte. Però no anava a anar sol. Per aconseguir grans enfrontaments, la productora va oferir el mateix treball a Makoke. Tanmateix, la trobada no es produirà i ara sabem exactament el motiu.

Kiko Matamoros

Kiko Matamoros / MEDIASET

Kiko Matamoros es pronuncia sobre el vet de Makoke

La revista Lecturas segura que el col·laborador de 'Sálvame' hauria vetat a la mare de la seva filla Anita Matamoros. Primer de tot, Kiko Matamoros ha volgut deixar clar que no ha firmat el contracte per participar en el reality, no obstant això, també ha confirmat que en cas de participar no ho faria mai al costat de Makoke.

"Entendreu que una senyora que al seu dia va demanar una ordre d'allunyament cap a mi, no sembla gaire lògic que vulgui pretendre presentar-se amb mi en una illa de 200 metres de res", comentava. "Resolt aquest enigma, per la meva part, també sembla evident que jo no vull concórrer en aquestes circumstàncies amb ella", afegia fent al·lusió a les fortes acusacions que s'han llançat ambdós durant els últims mesos. Productora i cadena eren conscients que ambdós fitxatges anaven a produir un gran interès en el públic.

kiko perdonavides telezinco

Kiko Matamoros / MEDIASET

Kiko Matamoros confirma que ha vetat Makoke mentre es negocia amb ell. Revela que la productora s'ha posat en contacte amb els dos. "Jo no he firmat res formalment, per tant, estarà en posició que s'arribi a un acord amb ella si jo no assoleixo un acord econòmic", deia deixant en l'aire que encara poden tancar el seu fitxatge si el seu no fructifiqués.

Carmen Alcayde ha donat a entendre que potser el fitxatge del seu company podia caure per l'alt cache que ha demanat. "Hauríeu de mirar l'aigua que beveu. He parlat clar. És més, he baixat el meu caixet perquè no vagi ella, a veure si us assabenteu d'una punyetera vegada", li deia emprenyat Kiko traient a la llum que havia acceptat una baixada del seu sou a canvi de vetar la seva exdona.

Rafa Mora aprofitava per recordar als presents que el 2018 va ser Makoke qui va vetar al fill de Kiko Matamoros, Diego. "Si això és així, no has de sentir-te malament, perquè si ens remuntem a 2018 podem veure com la situació va anar a la inversa. És a dir, Diego Matamoros tenia sobre la taula anar a 'GH VIP' i ella va fer el mateix, li va vetar. El programa va apostar millor per ella i ell es va quedar fora. La vida fa molt voltes i en aquest cas li tocarà perdre a ella", afegia el col·laborador.