La cantant Rihanna i la seva parella, el raper A$AP Rocky, han donat la benvinguda al seu segon fill, un nen, el passat 1 d'agost. I igual com en el seu primer embaràs la cantant va mantenir en secret tot el relacionat amb el seu nadó fins després de néixer el seu petit.

El nom del segon fill de Rihanna

Els famosos han anomenat al petit Riot Rose Myers en honor a la nova cançó del raper. A més, torna a començar per la lletra R per la qual cosa els 4 membres de la família coincideixen en la inicial dels seus noms, una dada del més curiós.

ASAP Rocky i Rihanna
ASAP Rocky i Rihanna

Pel que sembla el nom del nen ha estat filtrat pel mig BLAST, que va accedir al certificat de naixement del mateix. Altres dades que han revelat és el lloc de l'infantament en el Cedar Sinai Hospital de Los Angeles a les 7:41 del matí del dia 1 d'agost. Fins fa uns dies s'havia difós que el petit havia nascut el dia 3, per la qual cosa ara es coneix el dia exacte.

El nom Riot és un nom unisex que significa "disturbis" o "enrenou". És un nom que transmet una actitud de rebel·lia i força. Rihanna ha demostrat al llarg de la seva carrera que és una dona independent i segura de si mateixa, que no es deixa intimidar per ningú. Mentre que Rose és un nom que significa "rosa", que transmet una imatge de bellesa i delicadesa; ambdós fan un gran contrast.

L'elecció del nom Riot Rose Mayers és una mostra que Rihanna i A$AP Rocky volen que els seus fills siguin persones forts i lliures, però també sensibles i empàtics. A més del significat del nom, també és important assenyalar que la parella ha seguit una tradició familiar amb l'elecció del nom del seu segon fill. El nom del seu primogènit, RZA Athelston Mayers, també és un nom unisex que té un significat relacionat amb la música. RZA és el nom artístic de Robert Fitzgerald Diggs, membre fundador del grup de hip-hop Wu-Tang Clan.

ASAP Rocky i Rihanna
ASAP Rocky i Rihanna

Rihanna i la seva opinió sobre la maternitat

En una entrevista concedida a la revista Vogue, Rihanna va assegurar que la maternitat "ho és tot. Realment no recordes la vida anterior, és el més boig que hi ha. Literalment intentes recordar-la -i hi ha fotos de la meva vida anterior-, però el sentiment, els desitjos, les coses que t'agraden, tot, simplement no t'identifiques amb això perquè ni tan sols et permets mentalment arribar tan lluny, perquè... Perquè no importa".

Segons el recollit per Cadena 100 de la xerrada, l'oriünda de Barbados va afegir: "D'una persona vaig passar a ser dos. Entres a l'hospital com una parella i sals com una família de tres. És una bogeria. I Déu meu, els primers dies són una bogeria. No dorms. No dorms. Ni, encara que volguessis. Arribem a casa, en fred, sense ningú. Érem només nosaltres com pares i el nostre nadó. Ets un zombi la major part del temps".

Les poques imatges que ha compartit la famosa a través de les seves xarxes socials, es veu el contenta que lluu gaudint d'aquesta nova etapa de la seva vida com a mare.