Criar adolescents és un treball de temps complet i un dels més complicats. Ara bé, resulta fins i tot més difícil quan es comparteixen fills que no han estat concebuts en comú. Com és el cas de Jennifer López i Ben Affleck. La parella està educant cinc adolescents, els bessons d'ella amb Marc Anthony i els tres fills d'ell amb Jennifer Garner. Entenent que es tracta d'una nova etapa per als seus fills, han intentat esforçar-se per tenir una bona relació. No obstant això, està clar que ser el fill de la cantant és una cosa incòmoda. Quin és el motiu?

Malgrat que s'han difós molts rumors sobre la relació de Jennifer López i Ben Affleck en xarxes, ells es troben en el seu millor moment. Igual com al començament del seu festeig, han intentat repartir el temps per compartir amb els fills d'ambdós. Entre les seves més recents sortides en destaca alguna que han fet amb Max Muñiz, el bessó d'Emme Muñiz. Max és més tímid que la seva germana, així que, en ocasions, ser el fill de la Diva del Bronx es torna incòmode. I és que la reacció que va tenir en veure que la seva mare va fer una cosa vergonyosa al costat del seu espòs, ho diu tot.

El fill de Jennifer López s'avergonyeix en públic

Els bessons de JLo exhibeixen una bona relació amb els seus dos pares i semblen tenir-li afecte a Ben. Tanmateix, hi ha moments en què se senten estranys quan López s'acomiada de la seva nova parella estant en públic. Com s'havia vist abans, "Bennifer" no s'aparta mai sense fer-se un petó apassionat i molt explícit. Això passa sense importar que algun dels menors sigui present. L'abans exposat tendeix a pertorbar més el nen de 14 anys, qui desvia deliberadament la mirada cap a un altre lloc, els dona l'esquena o fingeix estar molt interessat al seu mòbil.

Diversos mitjans han confirmat que aquesta situació és del tot humiliant per al jove, que no es troba a gust quan la seva mare és tan desinhibida al carrer. Possiblement, quan aquestes demostracions succeeixen a la llar, el petit té opció de sortir de l'habitació on es troben. Però en fer-ho en un espai obert amb persones mirant, la sensació és diferent. Una font li va assegurar a un mitjà nord-americà el següent: "JLo creu que és saludable per a ells veure-la a ella i a Ben mostrant el seu afecte l'un per l'altre. D'aquesta manera, els nens poden veure que el seu amor és real".

D'acord amb el que va revelar la font, aquesta seria una altra mesura de la intèrpret de Maid in Manhattan perquè el seu matrimoni marxi a la perfecció. Aquesta vegada no només atén el romanç entre ella i el seu espòs, al costat dels béns que tenen, sinó que també intenta donar un exemple als seus fills que l'amor és genuí i que són saludables les mostres d'afecte. Al final del dia, ser el fill de Jennifer López no és tan senzill com sembla?