Els aniversaris estan per gaudir-ne, sortir de festa, passar-ho bé i estar amb els teus. Al contrari del que li ha passat a Raquel Sánchez Silva el dia del seu 49è aniversari. La que fos en el seu moment copresentadora de 'Supervivientes: Perduts a Hondures' els les prometia molt felices però el fantasma del seu difunt marit Mario Biondo ha tornat a aparèixer.

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo/ Agencia

Mario Biondo / EFE

Mort el maig de l'any 2013, el càmera italià torna a ser protagonista gairebé 9 anys després de la seva mort. I és que ara una agència de detectius treballa en la recerca de pistes per reobrir el cas de la misteriosa mort de Biondo a Espanya. Fins i tot van arribar a rastrejar el router de casa seva i els missatges de telèfon de la presentadora del dia en què va morir Biondo.

Pippo i Santina Biondo, pares de Mario, segueixen en la baralla judicial per conèixer les causes de la mort del seu fill i lligar certs caps que en el dia d'avui continuen solts en la investigació. La justícia de Palerm segueix endavant amb el cas i allà estan disposats a arribar fins al final per indagar tots els detalls sobre la misteriosa, convulsa i tràgica mort del qual fos parella de Raquel Sánchez Silva. Va ser realment un suïcidi?

Mario Biondo i la seva mare

Mario Biondo / XARXES

Però els pares no llancen la tovallola i, a més de mantenir viva la flama de la justícia italiana, apel·len a l'espanyola perquè es reobri el cas. Els dos detectius que han contractat pretenen que a Espanya es continuï investigant sobre el cas. I no el veuen gens quimèric. "A Itàlia s'ha obert recentment un cas després de 25 anys i un altre després de 32, encara queden proves per conèixer-se, sobretot amb les noves tecnologies", sentència un confiat Pippo.

Tres autòpsies i dos sospitosos

Fins a tres autòpsies se li han practicat al cadàver de Mario Biondo i, tot i així, el cas continua sense aclarir-se al 100%. En l'última, realitzada pel forense Paolo Procaccianti, es van analitzar diferents mostres biològiques que no es corresponien amb el cos de Mario. Un fet que va fer donar un nou tomb a l'assumpte.

A més, segons és sabut, ja existeixen dos sospitosos que han estat identificats. Les investigacions de la família els van situar com a "propers al cercle de Raquel". Sobre ells, Pippo declara que encara "no sap res" perquè fins on ell sap "no hi ha ningú que estigui sent investigat". Encara...